Újranyit az Új Ember könyvesbolt!

Kultúra – 2020. május 17., vasárnap | 7:01

Az állami intézkedések értelmében vasárnap éjféltől Budapesten is feloldják a kijárási korlátozásokat, az Új ember könyvesboltja hétfőtől ismét a szokott helyen és időszakban fogadja a vásárlókat.

Nagyon vártuk már ezt a napot! Bár ez alatt a bő két hónap alatt is üzemelt a webboltunk, a személyes vásárlásra nem volt lehetőség. Május 18-tól az Új Ember könyvesboltja ismét nyitva lesz. Köszönjük minden kedves vásárlónk eddigi türelmét és megértését.

Az újranyitás időpontja egybeesik Szent II. János Pál emléknapjával, születési centenáriumával, ezért a Pap bácsi, kösd be a cipőmet! és az Önéletrajz című kiadványunk a könyvesboltban egész nap 20 százalék kedvezménnyel vásárolható meg.

Tevékeny és találékony szeretettel figyelünk egymásra, ezért a boltban naponta többször fertőtlenítünk (különös tekintettel a kilincsekre), és kihelyezünk kézfertőtlenítőt . Mindenkitől kérjük a járványügyi előírások be- és megtartását.

Könyvesboltunk címe: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. Nyitva tartás: hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 9–17-ig, szerdán 10–18-ig várjuk kedves vásárlóinkat.

Hétfőtől az internetes rendeléseket könyvesboltunkban személyesen is át lehet venni.

Imádkozzunk továbbra is a Mindenható Istenhez a járvány elmúlásáért, és kérjük buzgón a Boldogságos Szűz Mária közbenjárását!

Magyar Kurír
(bb)

Kapcsolódó fotógaléria