A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola pótfelvételit hirdet

Megszentelt élet – 2021. július 27., kedd | 11:49

A hittanár–nevelőtanár szak mellé több mint 30 közismereti szak közül lehet választani az ELTE kínálatából augusztus 8-ig a központi (Felvi.hu) rendszerben. A főiskola belső felvételi rendszerében augusztus 15-ig lehet jelentkezni az alább felsorolt hitéleti szakokra.

Szeretettel várják mindazok jelentkezését, akik szeretnék tudásukat, hitüket magasabb szintre emelni, teológiai ismeretüket világlátott oktatók vezetésével megszerezni és egy személyes közösség tagjává válni, szép környezetben és modern infrastruktúrával felszerelt intézményben.

Kibővült szakválasztékkal, több mint 30 közismereti szak közül lehet választani az ELTE kínálatából a hittanár–nevelőtanár szak mellé augusztus 8-ig a központi (Felvi.hu) rendszerben.

A főiskola belső felvételi rendszerében augusztus 15-ig lehet jelentkezni az alábbi hitéleti szakokra:

teológia osztatlan mesterképzés,
hittanár–nevelőtanár osztatlan mesterképzés,
katekéta–lelkipásztori munkatárs képzés,
teológiai részismereti képzés,
hittanár–nevelőtanár osztott mesterképzés,
lelkigondozó képzés (pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés).

A teológiai részismereti képzés kifejezetten ajánlott mindazoknak, akik szeretnének alapos, magas szintű tudást szerezni, de hosszabb időre nem áll módjukban elköteleződni.

A főiskola legfőbb célja, hogy magas színvonalú képzést nyújtson, amely során minden hallgató megszerezheti a feladatok és a munka elvégzéséhez szükséges elméleti tudást és kompetenciát. Mindehhez felkészülést nyújtanak a meghirdetett képzések részét képező gyakorlatok és gyakorlati kurzusok is.

A képzésekről és a jelentkezésről részletes tájékoztatás kérhető a főiskola munkatársaitól a tanulmanyi.osztaly@sapientia.hu e-mail-címen vagy ITT.

Forrás és fotó: Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria