Érettségizünk... – Páli Szent Vince Gimnázium 12. b, Kapuvár

Nézőpont – 2020. május 3., vasárnap | 19:55

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hoz. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

A kapuvári Páli Szent Vince Iskolaközponthoz tartozó Gimnázium békés, családiás légkört biztosít az ott tanuló diákok számára. Tanárainkat a segítőkészség, a tisztelet valamint az empátia jellemzi. A tanári kar, az intézmény vezetősége hozzáállásukkal, magatartásukkal olyan harmonikus, kiegyensúlyozott miliőt tudnak teremteni, melynek hatására a diákok otthonuknak érzik az iskolát. A diákságra jellemző, hogy rendkívül barátságosak és tisztelettudóak. Számunkra az, hogy ebben az iskolában tanulhattunk, hatalmas örömöt es sok-sok boldogságot jelent. Az osztályunk diákjai között életre szóló barátságok alakultak ki. Az évek során szinte már egy családként működtünk és megtapasztaltuk milyen érzés egy odaadó közösséghez tartozni.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Gimnáziumban eltöltött évek életünk legszebb és legmeghatározóbb évei voltak.

Dezamics Máté
Fekete Brigitta
Horváth Luca
Horváth Rebeka
Iliás Henrietta
Ivánkovics Kata
Jagadics Bianka
Kiss Csaba Bálint
Kovács Réka
Kőfaragó Dorottya
Kreiter Bence
Kürti Regina
Németh Jázmin
Olaszi Bence
Orha Norbert Tamás
Papp Máté
Pénzváltó Fanni
Preklet Nóra
Roncs Kitti
Soós Nikolett Alexandra
Varga Boróka Sára
Varga Júlia
Varga Leila Kíra
Varga Noémi
Vörös Dorina

Osztályfőnök: Sipőcz András

Kérjük, küldjék el nekünk az anyaországi és külhoni katolikus intézményekből a végzős osztályok csoportképeit és/vagy tablóképeit az mk@katolikus.hu e-mail-címre.

Kérjük, hogy a képek mellett néhány sorban (maximum 1500 karakter) mutassák be a végzős diákok az iskolát és osztályukat, valamint küldjék el az osztálynévsort.

A képeket és az írásokat a Nézőpont rovat Érettségizünk… alrovatában jelentetjük meg.

A levél tárgyába kérjük feltüntetni: „Érettségizünk”. A kép(ek)et jpg-formátumban, legalább 820 × 450 képpont méretben kérjük megküldeni.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria