Ferences örökfogadalom Pasaréten

Szeptember 20-án, szombaton, a pasaréti templomban a 18 órai szentmise keretében Dobszay Benedek ferences provinciális – ahogy a renden belül mondani szokták – „veszi ki” Szoliva Gábriel szegénységre, engedelmességre és tisztaságra vonatkozó örökfogadalmát – tájékoztat a Ferences... »

2014. szeptember 19., péntek

Alessandro testvér nagy sikerű koncertet adott a Szent István-bazilikában

Az öröm hangja címmel jótékonysági koncertet adott a budapesti Szent István-bazilikában csütörtök este az Assisi hangja néven ismert olasz ferences szerzetes, Alessandro Brustenghi. A hangverseny fővédnökei Áder János köztársasági elnök és Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius... »

2014. február 20., csütörtök

Alessandro testvér – Az érem másik oldala (2. rész)

Az öröm hangja címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes. A világszerte ismert olasz énekes a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhely javára ad koncertet. Az esemény médiatámogatója a Magyar... »

2014. február 20., csütörtök

Assisi hangja a Magyar Kurír szervezésében adott sajtótájékoztatót - VIDEÓVAL

„Az öröm hangja” címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi, a világszerte ismert olasz ferences szerzetes, akinek felmenői között magyarok is vannak. Ez alkalommal a mátraverebély-szentkúti nemzeti... »

2014. február 20., csütörtök

Alessandro testvér: A zene üzenet, amely segíthet a jó vagy a rossz felé haladni (1. rész)

Az öröm hangja címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes. A világszerte ismert olasz szerzetes, akinek felmenői között magyarok is vannak, a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhely javára... »

2014. február 19., szerda

Alessandro testvér budapesti jótékonysági koncertje – VIDEÓVAL

Amint arról korábban hírt adtunk, a világhírű Alessandro Brustenghi ferences szerzetes jótékonysági hangversenyt ad február 20-án Budapesten, a Szent István-bazilikában. A hangverseny fővédnökei Áder János köztársasági elnök és Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius.... »

2014. február 10., hétfő

Hangversenyt ad Budapesten a világhírű ferences énekes - VIDEÓVAL

A szentkúti kegyhely javára jótékonysági hangversenyt ad február 20-án a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes – közölte a Ferences Sajtóközponttal Kálmán Peregrin, a nemzeti kegyhely igazgatója. Az esemény médiatámogatója a Magyar Kurír... »

2014. január 3., péntek

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! – Alessandro testvér énekével, imájával – VIDEÓVAL

A Magyar Kurír Szerkesztősége Alessandro testvér énekével, imájával szeretné kifejezni ünnepi jókívánságait minden kedves olvasójának.

2013. december 31., kedd

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! - Alessandro testvér énekével - VIDEÓVAL

Az Assisiben élő fiatal ferences új lemezén karácsonyi dalokat énekel. A Magyar Kurír Szerkesztősége Alessandro testvér énekével kíván áldott, békés karácsonyt honlapunk minden kedves olvasójának!

2013. december 24., kedd

Assisitől Amerikáig: sztár lett a ferences testvérből - VIDEÓVAL

Hamarosan elkészül új lemeze, amelyen ismert karácsonyi dalokat énekel. A szerzetesek imádságos életét éli, és közben amerikai turnéra készül. 

2013. november 17., vasárnap
Útravaló – 2019. április 22., húsvéthétfő

Útravaló – 2019. április 22., húsvéthétfő

Napról napra közreadjuk a napi evangéliumi szakaszhoz, illetve az adott nap szentjéhez kapcsolódó gondolatokat az Adoremus liturgikus kiadványból. Márciusban Kálmán Peregrin OFM pasaréti plébános ad útravalót.

Korábbiak »

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Rádióhallgatás élőben
Szent István Rádió
hírlevél feliratkozás
Hírbeküldés
Linkajánló

MKPK   

Új Ember  

Szent István Rádió Szent István TV Mária Rádió Bonum TV  Evangélium 365Vatikáni Rádió  Katolikus Karitász 

Máltai SzeretetszolgálatSzent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Szent István társulat Szent Adalbert Központ  A Szív Keresztény Szó Vasárnap Párbeszéd háza    Szemle