Veres András püspök is részt vett az ácsi plébánia jótékonysági bálján

2018. november 28. szerda, 10:56

November 24-én jótékonysági bált rendezett a Szűz Mária-plébánia a Komárom-Esztergom megyei Ácson. Az eseményen részt vett Veres András győri megyéspüspök, az Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke is.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A rendezvénynek az ácsi Piskóta Kávéház adott otthont, a résztvevők a Szűz Mária-templom belső felújítását támogatták. Szalai Gábor ácsi plébános meghívására az eseményen részt vett Veres András győri megyéspüspök, Mészáros Miklós peresznyei plébános, a város szülötte, továbbá Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Veres Zoltán, Komárom-Esztergom megye főjegyzője és Szentirmai István ácsi polgármester.

Szalai Gábor plébános, Veres András megyéspüspök és Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő köszöntőjét követően Balogh Attila és Szekér Anna színművészek zenés összeállítása következett. Az est folyamán a tombolasorsolás sem maradt el, amelyre számos felajánlás érkezett helyi vállalkozóktól.

Forrás: Győri Egyházmegye

Fotó: Nagy Tamás/Mediaworks

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Címkék: egyházmegyék, MKPK
Vezető híreink - olvasta már?
zarandokvonat-indul-csiksomlyoi-papai-misere
Zarándokvonat indul a csíksomlyói pápai misére

A Misszió Tours Utazási Iroda május 31-én buszokat és zarándokvonatot is indít Csíksomlyóra, a pápai szentmisére. A részletekről Budai László ügyvezetővel beszélgettünk.

18:15
bator-botond-hargitafurdoi-palos-szerzetes-csiksomlyoi-papalatogatas-sok-meglepetest-okozhat
Bátor Botond hargitafürdői pálos szerzetes: A csíksomlyói pápalátogatás sok meglepetést tartogat

Ferenc pápa romániai apostoli útján június 1-jén szabadtéri szentmisét mutat be a csíksomlyói Mária-kegyhelyen. A pápalátogatásról Bátor Botond pálos szerzetest, volt tartományfőnököt, hargitafürdői elöljáró-plébánost kérdeztük.

12:20