Emlékezés Fülöp Dezsőre

2010. szeptember 17., péntek | 16:04

Halálának tizedik évfordulója alkalmából Fülöp Dezső pápai káplán, rákosszentmihályi plébánosra emlékeznek szeptember 19-én, vasárnap este 6 órakor a rákosszentmihályi plébániatemplomban.

Fülöp Dezső 1993 és 2000 között volt rákosszentmihályi plébános, nevéhez fűződik a rákosszentmihályi Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola megszervezése és beindítása.

A Fülöp Dezső emlékére szervezett koncelebrált szentmisét Hollai Antal pápai káplán, címzetes apát, esperes, albertfalvai plébános vezeti; és ő mondja a szentbeszédet is. Közreműködnek a plébánia énekkarai. Az ünnepélyes emlékmisére Fülöp Dezső minden tisztelőjét várja a rákosszentmihályi plébánia közössége.

A templom címe: Budapest, XVI. kerület, Templom tér

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Címkék: egyházmegyék
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
harminc-eves-gyerekmaros-uj-segitoket-erdeklodoket-is-varnak-szuletesnapra
Harmincéves a Gyerekmaros – új segítőket, érdeklődőket is várnak a születésnapra

Idén 30 éves a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó keretében működő Gyerekmaros. A szervezők, jelenlegi és volt önkéntesek együtt ünnepelnek április 27-én Budapesten a Katolikus Pedagógiai Intézetben (KaPi), ahova várják azokat a fiatalokat is, akik a jövőben szeretnének csatlakozni a csapathoz.

2019. április 25., csütörtök
urban-erik-az-erdelyi-ferencesek-uj-tartomanyfonoke
Urbán Erik az erdélyi ferencesek új tartományfőnöke

A Kisebb Testvérek (Ferencesek) Szent István Királyról Nevezett Erdélyi Rendtartománya 2019. április 23–27. között tisztújítással egybekötött káptalant tart a csíksomlyói kegyhelyen.

2019. április 25., csütörtök