Fraknói Vilmos-díjat adtak át

2012. november 21., szerda | 12:56

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nyújtotta át az elismerést november 20-án a minisztérium Akadémia utcai épülete tükörtermében.

A miniszter a kiemelkedő teológiai, filozófiai, az egyháztörténelem területén vagy a magyar vallási élet megújulásáért és a teológia oktatásának fejlődéséért végzett kimagasló munkájáért Zsidó János plébánosnak, Jáki Sándor Teodóz bencés szerzetesnek és Bitskey István irodalomtörténész professzornak adományozta a Fraknói Vilmos-díjat.

MTI/Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
elo-orokseg-piarista-multidezes-budapesten
Élő örökség – Piarista múltidézés Budapesten

„A piarista múlt jelene” címmel tartottak könyvbemutatóval, könyvtár- és múzeummegáldással, valamint kiállításmegnyitóval összekötött rendezvényt a budapesti Piarista Központban április 25-én a Piarista Rend Magyar Tartományának központi gyűjteményei.

16:26
van-kozunk-hozzad-nazareti
Vecsei Miklós: Van közünk hozzád, Názáreti

„Kilenc hónappal ezelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pajzsára cseréltük a korábbi állami fenntartó cégtábláját az egykori gödi Topház bejáratán. A második héten szolgálatra jelentkeztem az intézménybe, tizenkét órás ügyeletet vállaltam...” Vecsei Miklós írását olvashatják az alábbiakban.

14:48