Hová vezet a homoszexuális propaganda?

Kitekintő – 2008. november 14., péntek | 15:25

A múlt héten három amerikai állam polgárai foglaltak állást a természetes házasság mellett. Ahol viszont törvényes az azonosneműek házassága, ott a homoszexuális propaganda hatásai minden képzetet felülmúlnak – és áldozatai elsősorban a gyermekek.

A homoszexuális lobbi hatalmas vereséget szenvedett november 4-én, amikor Floridában, Arizonában és Kaliforniában népszavazás fogadta el azt az alkotmánymódosítást, amely szerint házasság kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre. Kaliforniában a többség már a 2000-ben tartott referendumon is a természetes házasság mellett foglalt állást, ám a Legfelső Bíróság érvénytelenítette a döntést. Az azóta eltelt 8 év folyamán mintegy 18 000 homoszexuális pár kötött „házasságot". Ezeket a november 4-i szavazás eredménye nyomán várhatóan érvényteleníteni fogják – írja az msnbc internetes portál.

A harc azonban folytatódik. Connecticutban november 12-től törvényessé vált az azonosneműek házasságkötése. Így jelenleg két szövetségi államban, Connecticutban és Massachusettsben köthetnek érvényes „házasságot" a homoszexuálisok. Massachusettsben akkor lépett életbe ez a szabályozás, amikor 2003-ban a törvényszék alkotmányellenesnek minősítette az azonosneműek házasságkötésének tilalmát. Noha ez a határozat valójában sohasem emelkedett törvényerőre, a szövetségi állam polgárai kénytelenek együtt élni egy olyan helyzettel, amelynek következményei jóval túlmutatnak a ferde hajlamú felnőttek kapcsolatain. Az elmúlt négy év tapasztalatairól megdöbbentő tényekkel szolgál a massresistance.org internetes oldal.

A törvényszéki határozat létrejötte óta az aktív homoszexualitás „legálisnak" és „normálisnak" számít Massachusettsben. Elfogadottá váltak a homoszexuálisok utcai felvonulásai, amelyeken immár politikusok is gyakran megjelennek. A televízióban és az újságokban egyre gyakoribbak a homoszexuális „házaspárokkal" kapcsolatos hírek, interjúk, amelyekben életformájukat a természetes házasság egyenrangú alternatívájaként tüntetik fel. Az azonosnemű párok gyermekeket fogadhatnak örökbe, sőt 2006-ban a szövetségi állam egy homoszexuális férfi párt tüntetett ki „Az év szülői" kitüntetéssel. A legdöbbenetesebb azonban a gyermekekre zúduló homoszexuális propaganda.

Általános iskolai tanítók és tanítónők nem egy esetben tanítványaik jelenlétében ünneplik azonosnemű partnerükkel történő „házasságkötésüket". (Ezek a hatéves gyermekek rózsaszirmot szórtak leszbikus tanítónőjük „esküvőjén", amely a fenti képen látható)

Nemcsak az iskolai könyvtárakban, de már az óvodák polcain is megjelentek a homoszexualitást normális viselkedésként bemutató kiadványok. A képünkön látható könyv azt mutatja be, hogy az a család, ahol homoszexuális pár neveli a gyermekeket, éppen olyan, mint a többi család (a jobb felső kis képen két nő a „szülőpár"). A Király és király című könyvben, amelyet egy állami általános iskolában osztottak ki a gyermekeknek, a királyfi egy másik királyfival köt házasságot.

 

A szülők beperelték az iskolát, amiért előzetes értesítés és szülői beleegyezés nélkül ilyen tartalmú könyvet adtak a gyermekük kezébe. A szövetségi bíróság azzal az indoklással utasította el a keresetet, hogy mivel Massachusetts államban legális az azonosneműek házassága, az iskolának kötelessége, hogy a homoszexuális kapcsolatokat normális viselkedésként állítsa a gyermekek elé, és erről nem köteles a szülőket értesíteni. Az iskolákban az intolerancia" elleni küzdelem jegyében rendszeresen tartanak ún. „melegek napját". Az aktív homoszexualitás ellen szólni gyűlöletbeszéd, s az iskolák egyik legfőbb célkitűzése a homofóbia elleni küzdelem.

A homoszexuális lobbi nyilvánvalóan nem azért küzd az azonosneműek „házasságának" elismertetéséért, mintha tömegesen akarnának házasodni. A Sunday Boston Globe hasábjairól például mára eltűntek a korábban nagy számban közölt homoszexuális esküvői fotók. A felmérések szerint a homoszexuális kapcsolatok több szinten működésképtelenek, és sohasem lesz belőlük a szó keresztény értelmében vett házasság. A törekvés valójában nem az azonosneműek házasságának, csupán az aktív homoszexualitásnak társadalmi elfogadtatását célozza. Más országok: hallottátok a figyelmeztetést – zárja sorait a massresistance.org cikkírója.

Olvasóink figyelmébe ajánjuk szerkesztőségünk korábbi beszélgetését Schanda Balázzsal, a PPKE Jog- és Államtudományi Karának dékánjával, aki arról mondja el a véleményét, hogy hazánkban milyen tendenciák veszélyeztetik a házasság intézményét, és miért aggályos a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló törvényjavaslat, amely 2009 januárjától várhatóan hatályba lép.

Magyar Kurír