Napi olvasmányok okostelefonon

2013. szeptember 25. szerda 14:28

A Hajdúdorogi Egyházmegye és a Miskolci Apostoli Exarchátus által kiadott, a magyarországi görögkatolikusokra vonatkozó Szertartási utasítás szerinti napi olvasmányok – apostoli és evangéliumi szakaszok, napi szentek – elérhetők Android operációs rendszerű (ver. 2.2-től 4.3-ig) okostelefonokra és tabletekre.

Az alkalmazás futtatásához nincs szükség internetkapcsolatra, így mindig nálunk lehet, és bármikor elolvashatjuk a napi olvasmányokat lelkünk épülésére, amikor van szabad öt percünk.

Az alkalmazást a Google play áruházból bárki ingyen telepítheti a készülékére.

Hajdúdorogi Egyházmegye/Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Címkék: egyházmegyék
hirdetés
Vezető híreink - olvasta már?
erdo-peter-aldotta-meg-az-amerikai-uti-idegsebeszet-uj-kapolnajat
Erdő Péter megáldotta az Amerikai úti idegsebészet új kápolnáját

November 30-án Erdő Péter bíboros ünnepi szentmisében áldotta meg az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet (OKITI) és az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye együttműködésével a fővárosi Amerikai úti egészségügyi intézményben kialakított Szent Kereszt-kápolnát.

2015. november 30. hétfő
okumenikus-adventi-gyertyagyujtas-debrecen-foteren
Ökumenikus adventi gyertyagyújtás Debrecen főterén

A három püspöki székhelynek otthont adó „cívisváros” római katolikus, görögkatolikus és református püspöke a polgármesterrel együtt gyújtotta meg az első gyertyát az adventi koszorún november 29-én, vasárnap este.

2015. november 30. hétfő
Megszentelt élet éve
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Rádióhallgatás élőben
Szent István RádióMagyar Katolikus Rádió
hírlevél feliratkozás
Hírbeküldés
Linkajánló

MKPK Vatikáni Rádió Magyar Katolikus Rádió Szent István Rádió Szent István TV Mária Rádió Bonum TV Metanoia Új Ember Evangélium 365 Katolikus Karitász Máltai SzeretetszolgálatSzent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Szent István társulat Szent Adalbert Központ  A Szív Keresztény Szó Vasárnap Párbeszéd háza    Szemle