„Értékes vagy!” – Feleségeknek, édesanyáknak szerveztek lelkinapot Székelyudvarhelyen

2018. április 12. csütörtök 10:57

Édesanyák és feleségek lelkihétvégéjét tartották Székelyudvarhelyen, a Szent Pio Lelkigyakorlatos Házban, „Értékes vagy!” címmel április 6. és 8. között.

A hétvégét a gyulafehérvári főegyházmegye családpasztorációs irodájának munkatársai vezették, Bakó Mária koordinálásával.

A székelyudvarhelyi lelkigyakorlatos ház Facebook-oldalán tette közzé a lelkinapon jelenlévők néhány élménybeszámolóját:

„Sokszor nagyon nehéz elhinni, hogy értékesek vagyunk. Ennek megértésében segített a lelkigyakorlat. Meg tudtam nyílni, hogy elhiggyem a szívemmel is azt, amit az énem már tudott” – írta az egyik résztvevő.

Egy másik tanúságtevő így fogalmaz: „Viszem magammal azt a jóleső rádöbbenést, rácsodálkozást, hogy Isten mily szépen, csodálatosan megtervezte számomra az életet. Nem értem, hogy miért éltem aggodalomban, ahelyett, hogy hagynám magam szállni, mint a sas.”

Forrás és fotó: Romkat.ro; Szent Pio-ház/Facebook

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
szemelyi-valtozasok-egyhazmegyeinkben-2018
Személyi változások egyházmegyéinkben – 2018 – FRISSÍTVE

Az alábbi személyi és szervezeti változások lépnek életbe a 2018. évben egyházmegyéinkben. Összeállításunk a Veszprémi Főegyházmegye dispozícióival frissült.

12:14
-katolikus-szo-ne-csak-egy-jelzo-legyen
„…a katolikus szó ne csak egy jelző legyen” – Intézményvezetők kinevezéseit adták át Egerben

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Ternyák Csaba érsek július 16-án az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő iskolák igazgatóinak.

10:44