„Értékes vagy!” – Feleségeknek, édesanyáknak szerveztek lelkinapot Székelyudvarhelyen

2018. április 12. csütörtök 10:57

Édesanyák és feleségek lelkihétvégéjét tartották Székelyudvarhelyen, a Szent Pio Lelkigyakorlatos Házban, „Értékes vagy!” címmel április 6. és 8. között.

A hétvégét a gyulafehérvári főegyházmegye családpasztorációs irodájának munkatársai vezették, Bakó Mária koordinálásával.

A székelyudvarhelyi lelkigyakorlatos ház Facebook-oldalán tette közzé a lelkinapon jelenlévők néhány élménybeszámolóját:

„Sokszor nagyon nehéz elhinni, hogy értékesek vagyunk. Ennek megértésében segített a lelkigyakorlat. Meg tudtam nyílni, hogy elhiggyem a szívemmel is azt, amit az énem már tudott” – írta az egyik résztvevő.

Egy másik tanúságtevő így fogalmaz: „Viszem magammal azt a jóleső rádöbbenést, rácsodálkozást, hogy Isten mily szépen, csodálatosan megtervezte számomra az életet. Nem értem, hogy miért éltem aggodalomban, ahelyett, hogy hagynám magam szállni, mint a sas.”

Forrás és fotó: Romkat.ro; Szent Pio-ház/Facebook

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
ferenc-papa-uzenete-hivatasok-55-vilagnapjara
Ferenc pápa üzenete a hivatások 55. világnapjára

Húsvét negyedik vasárnapján, idén április 22-én tartjuk a papi és szerzetesi hivatások világnapját. Ferenc pápa ez évi üzenetének témája: Meghallani, megfontolni, megélni az Úr hívását.

2018. április 21. szombat
a-biblia-uzenete-jo-pasztor-es-jo-nyaj
A jó pásztor – és a jó nyáj…

Húsvét 4. vasárnapja – Gondolatok az olvasmányokhoz (ApCsel 4,8–12; 1Jn 3,1–2; Jn 10,11–18)

2018. április 21. szombat