„Értékes vagy!” – Feleségeknek, édesanyáknak szerveztek lelkinapot Székelyudvarhelyen

2018. április 12. csütörtök 10:57

Édesanyák és feleségek lelkihétvégéjét tartották Székelyudvarhelyen, a Szent Pio Lelkigyakorlatos Házban, „Értékes vagy!” címmel április 6. és 8. között.

A hétvégét a gyulafehérvári főegyházmegye családpasztorációs irodájának munkatársai vezették, Bakó Mária koordinálásával.

A székelyudvarhelyi lelkigyakorlatos ház Facebook-oldalán tette közzé a lelkinapon jelenlévők néhány élménybeszámolóját:

„Sokszor nagyon nehéz elhinni, hogy értékesek vagyunk. Ennek megértésében segített a lelkigyakorlat. Meg tudtam nyílni, hogy elhiggyem a szívemmel is azt, amit az énem már tudott” – írta az egyik résztvevő.

Egy másik tanúságtevő így fogalmaz: „Viszem magammal azt a jóleső rádöbbenést, rácsodálkozást, hogy Isten mily szépen, csodálatosan megtervezte számomra az életet. Nem értem, hogy miért éltem aggodalomban, ahelyett, hogy hagynám magam szállni, mint a sas.”

Forrás és fotó: Romkat.ro; Szent Pio-ház/Facebook

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
hirdetés
Vezető híreink - olvasta már?
pawe-cebula-minorita-lett-esterhazy-janos-boldogga-avatasi-eljarasanak-posztulatora
Paweł Cebula minorita lett Esterházy János boldoggáavatási eljárásának posztulátora

Marek Jędraszewski, a Krakkói Főegyházmegye érseke Paweł Cebula minoritát nevezte ki december 12-én Esterházy János boldoggáavatási perének posztulátorává.

10:48
esztergomi-papnovendekek-kulonleges-ajandekkal-segitenek-varakozasban
Különleges ajándékkal segítenek a várakozásban az esztergomi papnövendékek

Különleges felvételt töltöttek fel az esztergomi Érseki Papnevelő Intézet YouTube-csatornájára a szeminárium növendékei. A szeminaristák „Ecce, carissimi” című videójukkal szeretnék az adventi készületet meghittebbé tenni.

2018. december 13. csütörtök