A Délvidéki Háló bogozóinak és segítőinek évzáró találkozója

2017. december 1. péntek 11:19

Nagybecskereken tartották a húszéves jubileumát ünneplő Délvidéki Háló bogozóinak és segítőinek évzáró találkozóját november 25-én.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Halmai Tibor, a Délvidéki Háló vezetője köszöntőjében felhívta a figyelmet arra, hogy az ünneplés és hálaadás mellett fontos a továbblépés, egymás erősítése is. Hangsúlyozta, hogy feladatuk és küldetésük, hogy szolgálatot tudjanak végezni Egyházukért, közösségeikért, figyelembe véve jelenlegi helyzetüket.

A találkozót záró ünnepi szentmise szónoka, Elias Ohoiledwarin SVD szintén a küldetésről elmélkedett prédikációjában. A szentmisén koncelebrált Vreckó Ferenc.

Az összejövetel keretében visszatekintettek az elmúlt év hálós eseményeire, megfogalmazták a terveket a helyi, regionális és Kárpát-medencei találkozók szervezését és az azokon való részvételt illetően.

„Együtt lenni, utazni nagyon jó, nagy élmény számomra a közös szervezés és a közös utazás, mert ezáltal is megtapasztalhatjuk, fontosak vagyunk egymás számára, fontosak vagyunk a Háló számára” – fogalmazott a találkozó végén Halmai Tibor.

Forrás és fotó: Nagybecskereki Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
nagyheti-es-husveti-szertartasok-2018-ban
Nagyheti és húsvéti szertartások az érseki és püspöki székhelyeken 2018-ban

Az alábbiakban a húsvéti időszak ünnepi püspöki szentmiséinek és szertartásainak helyszínéről és időpontjáról tájékozódhatnak.

2018. március 23. péntek
a-borunk-ala-bujt-isten-megjelent-varga-laszlo-puspokkel-keszult-interjukotet
A bőrünk alá bújt Isten – megjelent a Varga László püspökkel készült interjúkötet

A Magyar Kurír gondozásában, az Új Ember Kiadványok sorozatban jelent meg a Varga László kaposvári megyéspüspökkel készült interjúkötet.

2018. március 23. péntek