Bútorokat kapott az egri Szent Imre-iskola

2019. január 18., péntek | 11:15

Asztalokat, székeket és szekrényeket ajánlott fel a Robert Bosch Automotive Steering Kft. az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskolának. Az adományt az intézmény Kossuth, illetve Deák utcai épületében használják majd.

Az egri telephellyel is rendelkező nemzetközi elektronikai cég december elején kereste meg a Szent Imre-iskolát az adományozási szándékkal. Az iskolában már korábban is terveztek átalakításokat, így örömmel fogadták a szekrényeket, polcokat, asztalokat.

Valkó Viktor igazgató elmondta: hálásak az adományért, mellyel a tantermek berendezését tudják korszerűsíteni; ez azért is szükséges, mert a jövő tanévtől a Kossuth utcai épületbe jár majd minden felső tagozatos diák.

Forrás és fotó: Tveger.hu/Egri Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
hirdetés
Vezető híreink – olvasta már?
akikert-harang-nem-szolt-tiz-eve-segiti-magzatvesztoket-kovacs-ferenc-es-treer-maria
Akikért a harang nem szólt – Tíz éve segíti a magzatvesztőket Kovács Ferenc és Treer Mária

Tabukat döntöget Kovács Ferenc diakónus és felesége, Treer Mária mentálhigiénés lelkigondozó: abortuszon átesettek, valamint gyermeküket vetélés, halvaszületés miatt elvesztők számára szerveznek lelkigyakorlatokat 2009 óta. A tíz év alatt közel négyszáz szülő oszthatta meg velük fájdalmát, „amiről nem illik beszélni”.

2019. április 23., kedd
husvetvasarnapi-szentmisek-puspoki-szekhelyeken
Húsvétvasárnapi szentmisék a püspöki székhelyeken

Országszerte szentmiséken ünnepeltük április 21-én, húsvétvasárnap Urunk, Jézus Krisztus feltámadását. A püspöki székhelyek ünnepi szertartásairól adunk körképet.

2019. április 23., kedd