E-mail címeink április 28-án nem lesznek elérhetők

2012. április 27. péntek 17:03

Üzemszünet miatt a Magyar Kurír e-mail címei 2012. április 28-án, szombaton délelőtt 8 órától várhatóan kora estig nem lesznek elérhetők.

Az MKPK Titkársága informatikai osztályától kapott tájékoztatás szerint az üzemszünet számos más hazai katolikus intézmény e-mail címét és honlapját is érinti.

Ebben az időszakban a Magyar Kurír és a Magyar Katolikus Rádió portálja működik majd, de nem lesz elérhető a katolikus.hu, számos egyházmegye és egyházi intézmény honlapja sem.

E-mail címeink időszakos üzemszünete miatt olvasóink szíves türelmét és megértését kérjük.

A Magyar Kurír Szerkesztősége

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Címkék: média
hirdetés
Vezető híreink - olvasta már?
hazassag-hete-az-igazi-szerelemben-nem-lehet-kerdes-hogy-orokre-egyutt-maradunk
Házasság hete – „Az igazi szerelemben nem lehet kérdés, hogy örökre együtt maradunk”

Február 7-én, vasárnap kezdődött az idei házasság hete. A programsorozat „házaspár arca” idén Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész és felesége, egyben alkotótársa, Hegedűs Katalin. Harminchat és fél éve házasok, három gyermekük van. A művész házaspárral beszélgettünk.

10:51
hetedszer-talalkoztak-karpat-medence-katolikus-egyetemistai
Hetedszer találkoztak a Kárpát-medence katolikus egyetemistái

Együtt találkozni Istennel csoda, mely átformál minket – mondta Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ifjúságpasztorációért felelős tagja a Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozójának (KELET) záró szentmiséjén február 7-én a szegedi dómban.

2016. február 7. vasárnap