„Eloldozva” képzés indult Kaposváron

2018. október 30. kedd 11:55

A Joppé Evangelizációs Központ szervezésében, 25 fővel indult október 20-án az „Eloldozva” képzés, mely a szabadító imára készíti föl a résztvevőket. A kaposvári püspökségen tartott képzés előadója Fekete Csaba állandó diakónus volt.

A Kaposvári Egyházmegye területéről és az ország más vidékeiről is érkeztek érdeklődők a képzésre.

A délutáni workshopok (gyakorlati bemutatók) után mindannyian úgy térhettek haza, hogy a tanultakat átnézve elkezdhetik a segítséget a szolgálatban, először „hátterezőként”, majd aki alkalmas és vágyik imát vezetni, vezetőként is kipróbálhatja magát.

Forrás és fotó: Joppé Evangelizációs Központ / Kaposvári Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Címkék: imádság
Vezető híreink - olvasta már?
tizenkilencedik-alkalommal-kerestek-szent-erzsebet-utodat
Tizenkilencedik alkalommal keresték Szent Erzsébet utódát

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) által alapított Szent Erzsébet rózsája díjat Horváth Kálmánné, a Győri Egyházmegyei Karitász önkéntese vehette át november 17-én Budapesten, a Szent István-bazilikában. Átadták a konferencia Eucharisztiához kötődő rajz- és fotópályázatának díjait is.

22:55
iden-rolla-janos-hegedumuvesz-vehette-at-szent-marton-dijat-pannonhalman
Idén Rolla János hegedűművész vehette át a Szent Márton-díjat Pannonhalmán

Rolla János hegedűművész, a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertmestere vehette át november 16-án, a Pannonhalmi Főapátság Szent Márton-napján a főapátság, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok által alapított Szent Márton-díjat.

19:50