Ismét élőben közvetítik Barsi Balázs OFM vasárnap esti konferenciabeszédeit

Megszentelt élet – 2018. február 18., vasárnap | 17:18

A Ferences Alapítvány jóvoltából a ferences rendtartomány az adventi beszédsorozat közvetítéséhez hasonlóan 2018 nagyböjtjében is élőben közvetíti Barsi Balázs beszédeit Youtube-csatornáján keresztül.

Hamvazószerdán elkezdődött a nagyböjti szent időszak, amelyben Jézus Krisztus negyven napi böjtölésére, majd kínszenvedésére emlékezünk. Barsi Balázs OFM minden évben megtartja hagyományos nagyböjti konferenciabeszéd-sorozatát, amely idén február 18-án, nagyböjt első vasárnapján veszi kezdetét.

Az öt vasárnapon át tartó sorozat ezúttal is az Eucharisztikus Világkongresszusra való lelki felkészülést segíti. A program este fél 7-kor szentmisével kezdődik, a konferenciabeszéddel folytatódik, majd a nagyböjti vesperás eléneklésével zárul.

A Ferences Alapítvány jóvoltából a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány az adventi beszédsorozat közvetítéséhez hasonlóan 2018 nagyböjtjében is élőben közvetíti Balázs atya beszédeit a rendtartomány YouTube-csatornáján keresztül.

A közvetítésnek köszönhetően Balázs atya előadásai azokhoz is eljuthatnak, akik személyesen nem tudnak jelen lenni. A Pesti Ferences Templomban tartott elmélkedések előtt Balázs atya szentmisét mutat be, amely minden vasárnap este fél héttől nézhető az élő adáshoz tartozó linken.

A közvetítés részletei ITT megtekinthetőek.

Forrás és fotó: Ferencesalapitvany.hu

Magyar Kurír