Megújult a Magyar Kurír

Hazai – 2019. június 10., hétfő | 0:01

Örömmel köszöntjük újjászületett honlapunkon, amely a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja ünnepének hajnalától új arculattal folytatja működését. Reméljük, hogy a változások elnyerik olvasóink tetszését.

A megújult honlapon nagyobb hangsúlyt kap a képi tartalom, s ezzel egyidejűleg felfrissült, dinamikusabbá vált az oldal dizájnja is.

A portál főmenüi nem változtak: a Hazai rovatban a Magyar Katolikus Egyház történéseit mutatjuk be, Ferenc pápa címszó alatt a Szentatyához kapcsolódó hírek, a Külhoni rovatban a határon túli magyar egyházi hírek jelennek meg, a Kitekintő rovat pedig világegyházi eseményekről ad hírt. A Megszentelt élet rovat a szerzetesekről szóló híradásokat tartalmazza, a Nézőpont rovat az egyes eseményekhez, történésekhez kapcsolódó véleményeket, interjúkat hivatott bemutatni, a Kultúra címszó alatt – egyebek mellett – az egyes napok szentjeinek bemutatása, valamint a könyv- és a filmkritika kapott helyet. Kishírek rovatunk a regionális szinten jelentős eseményekről számol be röviden.

Oldalunk mobil nézete is megújult, felhasználóbarátabb lett. Ezentúl nagyobb felbontású fényképek illusztrálják cikkeinket, vezető híreink pedig több képpel és megújult – mobiltelefonon is élvezhető – képgalériával jelentkeznek.

A főoldal dizájnjához igazodva megújult a Kattéka nevű önálló videoportál is, amely egyszerűen, egy kattintással elérhető továbbra is. Itt a legjelentősebb hazai, vatikáni, külhoni és világegyházi beszámolók kapnak helyet mozgóképes formában. 

A portálon való keresést továbbra is a Google-alapon működő és a saját honlapunkon belüli kulcsszavas kereső segíti.

A honlap dizájnját az Ester Communications tervezte, a portálrendszer programozását Kapási Gergely végezte.

Megújult honlapunkkal továbbra is Krisztus örömhírét igyekszünk hirdetni. Az új honlapot és munkánkat a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja oltalmába ajánljuk. Egyúttal arra kérjük olvasóinkat, csatlakozzanak imáinkhoz, hogy a Szűzanya hathatós közbenjárásával végezhessük szolgálatunkat.

Kuzmányi István
igazgató-főszerkesztő

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria

Mária, az Egyház Anyja (Ptujka Gora, Szlovénia)