Nevet változtatott a Pure Fashion Alapítvány

Hazai – 2017. május 29., hétfő | 10:01

A Pure Fashion Alapítvány május 26-án jelentette be, hogy megváltoztatja nevét. A keresztény értékrendű alapítvány és a program új neve Pure, mottója: „You are called”. A névváltás célja, hogy az új név átfogó képet adjon a kamasz lányokat megszólító programról.

A „You are called” (’Meg vagy hívva’) mottó a 2016 szeptemberében fiúk számára indított programot is felöleli. A Pure Alapítvány célja, hogy az önismereten és a személyes istenkapcsolaton keresztül erősítse a fiatalokat abban, hogy nőnek és férfinak lenni Istentől kapott hivatás.

A Pure egy olyan komplex program, amelyben egyszerre van jelen az élmény, a közösség, a lelkiség és a személyiségfejlesztés. Célja, hogy a részt vevő lányok felfedezzék értékeiket és megerősödjenek bennük. Átéljék, hogy nőnek lenni jó, nőnek lenni hivatás, önismeretükben fejlődjenek, és rátaláljanak az Istentől nekik szánt személyes küldetésükre a világban. A Pure olyan stabil keresztény alapot ad a kamasz lányok számára, amelyre az életüket építhetik. A program havi egy szombati napot jelent, két tanéven keresztül. A Pure kiemelkedő eseményei közé tartozik az anya-lánya teaház, a lelkigyakorlat, az apa-lánya nap, a Pure Collective évzáró est, valamint a nyári tábor.

A névváltás sajtónyilvános bejelentésére az alapítvány jubileumi estjén, június 11-én kerül sor a budapesti Akvárium Klubban.

Forrás: Pure Alapítvány

Fotó: Hegedűs Márton

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria