Pisztrángsütő verseny a tapolcai plébánián

2017. október 6. péntek 16:04

Negyedik alkalommal szervezte meg a pisztrángsütő versenyt a tapolcai plébánia udvarán Szakács Péter plébános és Csernai Balázs atya.

 

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A tapolcai pisztráng- és borfesztiválhoz már hagyományosan pisztrángsütő versennyel csatlakozik Tapolca római katolikus plébániája.

Idén szeptember 30-án rendezték meg a megmérettetést, mely most is a pisztrángok megáldásával kezdődött.

A versenyen idén tizennégy csapat indult: családok és baráti társaságok jelentkeztek, köztük a tapolcai katolikus iskola tanárai is.

 

 

A verseny győztese a Bauxit horgászegyesület csapata lett; második helyen – megosztva – a Szent György-hegyi borgazdák, illetve a tapolcai nebulók csapata végzett; a harmadik helyezést a rendőrkapitányság tagjai érték el.

Forrás és fotó: Veszprémi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó képgaléria

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
ferenc-papa-nem-lehet-megorizni-az-egyhaz-tanitasat-annak-tovabbfejlesztese-nelkul
Ferenc pápa: Nem lehet megőrizni az Egyház tanítását annak továbbfejlesztése nélkül!

Október 11-én a Szentatya jelentős beszédet intézett az Új Evangelizáció Pápai Tanácsa által szervezett találkozó résztvevőihez a vatikáni szinódusi teremben. Hangsúlyozta az egyház hagyományának dinamikus, élő jellegét, és kiemelte a tanfejlődést a halálbüntetés kérdésében.

2017. október 16. hétfő
itt-talalkozo-leanyfalun
Idén is Leányfalun szervezték meg az állandó diakónusok találkozóját

Október 12. és 14. tartották a magyarországi állandó diakónusok és házastársaik, a diakonátus iránt érdeklődők ITT (Imádság, Tanulás, Találkozás) találkozóját és továbbképzését a leányfalui Szent Gellért Lelkigyakorlatos Házban. A szombati szentmise főcelebránsa és szónoka Erdő Péter bíboros volt.

2017. október 16. hétfő