Várja a hallgatók jelentkezését a győri Szent László Katolikus Szakkollégium

Hazai – 2018. július 7., szombat | 11:59

A Szent László Katolikus Szakkollégiumba 2018. augusztus 3-ig jelentkezhetnek a Győrben tanulni szándékozó hallgatók.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

A győri Széchenyi István Egyetemen tanulsz ősztől? Ha szeretnél egy vidám, segítőkész, keresztény közösség tagjává válni, barátkozni, jókat beszélgetni, ha szeretnél csendes, nyugodt környezetet a tanuláshoz, szabadidődet pedig kulturált körülmények között töltenéd, jelentkezz a Szent László Katolikus Szakkollégiumba! A jelentkezésedet elektronikus úton, a kollégium honlapján, előzetes regisztrációt követően tudják fogadni az intézmény munkatársai. 

A jelentkezési határidő 2018. augusztus 3. déli 12 óra. A 2018. augusztus 3. napja után érkező jelentkezéseket az esetlegesen felszabaduló helyek szerint, pótfelvételi eljárás keretében bírálják el 2018. szeptember 10. napját követően.

A felvételi eljárás kétlépcsős. A regisztrációs űrlap kitöltése után e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval belépve egy jelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt az adatlapot a szakkollégium szabályzatainak elfogadását követően lehet beküldeni.

A jelentkezők felvételi beszélgetésen vesznek részt, amelyre várhatóan 2018. augusztus 8-án és 9-én 9 és 12 óra között kerül sor. A személyre szóló időpontot a regisztráció során megadott e-mail-címre küldik. A felvételt nyert hallgatók 2018. augusztus 31. és szeptember 7. között – vasárnap kivételével – költözhetnek be a kollégiumba 8-tól 14 óráig.

A győri Széchenyi István Egyetem campusának közelében található Szent László Katolikus Szakkollégium igényes szakkollégiumi kurzusokkal, kulturális programokkal, kétágyas szobákkal, kápolnával, könyvtárral, konditeremmel, tágas udvarral, közösségi terekkel és mosókonyhával várja a hallgatókat. A kollégium minden emeletén található konyha hűtőszekrényekkel és zárható tárolókkal. A kollégiumban ingyenesen elérhető internet áll a hallgatók rendelkezésére.

További információt az alábbi telefonszámon és e-mail-címen lehet kérni: +3696/524545; sztlkk@sztlkk.hu.

Forrás: Szent László Katolikus Szakkollégium, Győr

Fotó: Kun Zoltán, Németh Péter, Szent László Katolikus Szakkollégium, Győr

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria