Ferences örökfogadalom Pasaréten

Szeptember 20-án, szombaton, a pasaréti templomban a 18 órai szentmise keretében Dobszay Benedek ferences provinciális – ahogy a renden belül mondani szokták – „veszi ki” Szoliva Gábriel szegénységre, engedelmességre és tisztaságra vonatkozó örökfogadalmát – tájékoztat a Ferences... »

2014. szeptember 19., péntek

Alessandro testvér nagy sikerű koncertet adott a Szent István-bazilikában

Az öröm hangja címmel jótékonysági koncertet adott a budapesti Szent István-bazilikában csütörtök este az Assisi hangja néven ismert olasz ferences szerzetes, Alessandro Brustenghi. A hangverseny fővédnökei Áder János köztársasági elnök és Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius... »

2014. február 20., csütörtök

Alessandro testvér – Az érem másik oldala (2. rész)

Az öröm hangja címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes. A világszerte ismert olasz énekes a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhely javára ad koncertet. Az esemény médiatámogatója a Magyar... »

2014. február 20., csütörtök

Assisi hangja a Magyar Kurír szervezésében adott sajtótájékoztatót - VIDEÓVAL

„Az öröm hangja” címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi, a világszerte ismert olasz ferences szerzetes, akinek felmenői között magyarok is vannak. Ez alkalommal a mátraverebély-szentkúti nemzeti... »

2014. február 20., csütörtök

Alessandro testvér: A zene üzenet, amely segíthet a jó vagy a rossz felé haladni (1. rész)

Az öröm hangja címmel ad jótékonysági hangversenyt február 20-án, csütörtökön a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes. A világszerte ismert olasz szerzetes, akinek felmenői között magyarok is vannak, a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhely javára... »

2014. február 19., szerda

Alessandro testvér budapesti jótékonysági koncertje – VIDEÓVAL

Amint arról korábban hírt adtunk, a világhírű Alessandro Brustenghi ferences szerzetes jótékonysági hangversenyt ad február 20-án Budapesten, a Szent István-bazilikában. A hangverseny fővédnökei Áder János köztársasági elnök és Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius.... »

2014. február 10., hétfő

Hangversenyt ad Budapesten a világhírű ferences énekes - VIDEÓVAL

A szentkúti kegyhely javára jótékonysági hangversenyt ad február 20-án a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes – közölte a Ferences Sajtóközponttal Kálmán Peregrin, a nemzeti kegyhely igazgatója. Az esemény médiatámogatója a Magyar Kurír... »

2014. január 3., péntek

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! – Alessandro testvér énekével, imájával – VIDEÓVAL

A Magyar Kurír Szerkesztősége Alessandro testvér énekével, imájával szeretné kifejezni ünnepi jókívánságait minden kedves olvasójának.

2013. december 31., kedd

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! - Alessandro testvér énekével - VIDEÓVAL

Az Assisiben élő fiatal ferences új lemezén karácsonyi dalokat énekel. A Magyar Kurír Szerkesztősége Alessandro testvér énekével kíván áldott, békés karácsonyt honlapunk minden kedves olvasójának!

2013. december 24., kedd

Assisitől Amerikáig: sztár lett a ferences testvérből - VIDEÓVAL

Hamarosan elkészül új lemeze, amelyen ismert karácsonyi dalokat énekel. A szerzetesek imádságos életét éli, és közben amerikai turnéra készül. 

2013. november 17., vasárnap