Adományoknak köszönhetően külhoni családok kapnak előfizetést a Görögkatolikus Szemléletre

2018. április 13. péntek 10:20

Több mint 280 ezer forint gyűlt össze a Görögkatolikus Szemlélet őszi gyűjtési akciójában, melyből száztizenhét határon túli család kap egyéves előfizetést a magazinra.

A Görögkatolikus Szemlélet azzal a céllal hirdetett akciót ősszel, hogy a határon túli, rászoruló magyar családok számára is elérhetővé tegyék a magazint.

Az adományokból 281 816 forint gyűlt össze, melyből száztizenhét család kap egyéves előfizetést. A családok kiválasztását és a Görögkatolikus Szemlélet hozzájuk történő eljuttatását a beregszászi, a nagyváradi és a kassai esperesi kerületek megbízottjai végzik.

A magazin munkatársai hálásan köszönnek minden nagylelkű adományt. Aki szeretne, természetesen továbbra is adományozhat egyéves előfizetést határon túl élő magyaroknak, a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola 10702071-19204893-52300002 (CIB Bank) számlaszámára történő befizetéssel, „határon túl” megjegyzéssel.

Forrás és fotó: Görögkatolikus Metropólia

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Ehhez a cikkhez ajánljuk
Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
erdo-peter-pozna-ban-adjatok-egy-fix-pontot-es-en-kiforditom-sarkaibol-vilagot
Erdő Péter Poznańban: „Adjatok egy fix pontot, és én kifordítom sarkaiból a világot”

A Lengyel Püspöki Konferencia szervezésében szeptember 22-én Poznańban tartották az Országos Lelkipásztori Fórumot. Stanisław Gądecki érsek, a Lengyel Püspöki Konferencia elnökének meghívására Erdő Péter bíboros, prímás vezetésével szentmisét ünnepeltek.

2018. szeptember 22. szombat
felkesziteni-az-orok-eletre-nyary-zsigmond-igazgato-25-eves-szent-gellert-iskolarol
Felkészíteni az örök életre – Nyáry Zsigmond igazgató a 25 éves Szent Gellért Iskoláról

Idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját a Budapest-Krisztinavárosban található Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium. Jelenleg 461 diák tanul itt, a tantestület létszáma 48 fő. A negyedszázados jubileum alkalmából Nyáry Zsigmond igazgatóval beszélgettünk.

2018. szeptember 22. szombat