Kiemelkedő érdeklődés a Szentlélek szeminárium iránt Debrecenben

2019. február 18., hétfő | 16:47

A debreceni Szent László domonkos plébánián várakozáson felüli az érdeklődés a február 14-én kezdődött kilenc alkalmas karizmatikus lelkigyakorlat iránt.

A következő hetekben mintegy 130 résztvevő lelkében teljesedhet be a megújulás iránti vágy, közülük többen az utolsó napokban jelentkeztek, hogy ők se maradjanak le arról a csodáról, amelyről a szeminárium kapcsán hallottak.

A találkozót Gorski Jacek OP plébános kezdeményezésére Szentesi Csaba görögkatolikus parókus vezeti. Az alkalmak dicsőítéssel kezdődnek, amelyen Tokodi László OP tart rövid elmélkedéseket, majd tanítással folytatódnak és kiscsoportos beszélgetésekkel zárulnak.

Az első alkalomról szóló tudósítást ITT olvashatják.

Forrás és fotó: Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink – olvasta már?
ferenc-papa-az-abortusz-soha-nem-az-valasz-amelyet-nok-es-csaladok-keresnek
Ferenc pápa: Az abortusz soha nem az a válasz, amelyet a nők és a családok keresnek!

Május 25-én a Szentatya a „Yes to Life” konferencia résztvevőit fogadta. „A törékeny élet drága ajándékának gondozása” című konferenciát a Világiak, Család és Élet Kongregációja szervezte. A magyar sajtóban leegyszerűsítve jelent meg a pápa beszéde, amit most teljes terjedelmében olvashatnak.

09:55
-miert-csak-szakallas-embereket-latni-templomi-kepeken-derus-egyuttlet2-gyori-szeretetnapon
„Miért csak szakállas embereket látni a templomi képeken?” – Derűs együttlét a győri Szeretetnapon

Május 25-én ismét szeretetnapot rendeztek Győrben, amelynek minden bevétele Böjte Csaba Szent Ferenc Alapítványát illeti. Nagyszalontai sportközpontra gyűjtenek.

2019. május 26., vasárnap