Megjelent a Mária Rádió Magazin májusi száma

Kultúra – 2024. május 7., kedd | 15:02

Májusban a Mária Rádió fő témája a szabadság. Ebben a hónapban sok műsor járja körül ezt a fogalmat. A magazin ezekre a műsorokra is igyekszik ráhangolni a rádió hallgatóit.

A címlaphoz kapcsolódva az anyaság szabadságáról elmélkedik a Mária Rádió egyik önkéntes munkatársa, maga is többgyerekes édesanya. Az anyaságról egy másik édesanya is írt megszívlelendő tanulságokat.

Ruszty Geraldine irodalomterapeuta a művészet szabadságáról, a lélek felszabadításáról írt. A Mécses Szeretetszolgálat önkéntese a börtönben megélt szabadságról idézte családi háttér nélkül maradt elítéltek érzéseit. Beer Miklós püspök Krisztus a szabadító címmel írt cikket.

A Mária Rádió Magazin invitálja az olvasókat a május 11-i Élő rózsafüzér zarándoklatra is. Pünkösdről egy Balassi Bálint-verssel emlékeznek meg.

Sok rövid írásban számolnak be a Mária Rádió életéről, a közeljövő feladatairól. Ezek közül is kiemelkedik, hogy a középiskolásokat szeretettel várják a Mária Rádió ökotáborába és médiatáborába a nyár végén.

Találunk még a magazin májusi számában recepteket, írást gyógynövényekről és egy rövid orvosi cikket is.

A havonta megjelenő ingyenes kiadvány igényelhető telefonon a 06 1 373 0701-es számon, e-mailben az info@mariaradio.hu címen, vagy levélben, esetleg személyesen az alábbi címen: 1133 Budapest, Gogol utca 28.

Forrás és fotó: Mária Rádió Magazin

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria