„Mindenütt jó, de jó otthon?” – Rendhagyó randevú Kaposváron

2018. február 14. szerda 14:38

Február 13-án, kedden este folytatódott a házasság hete programsorozat Kaposváron. Az érdeklődők Mester Balázs és felesége, Molnár Judit előadását hallgathatták meg a Trattoria La Prima étteremben.

„Jó, ha él bennünk egy kép, milyen családot szeretnénk” – emelte ki előadásában a házaspár, melyben megosztották saját, illetve mások tapasztalatait a családos élettel kapcsolatban.

Az előadás után feladatot is kaptak a házasság hete programsorozat e rendezvényén részt vevő párok: Mivel tehetnéd jobbá az otthoni légkört? Keress egy dolgot, és tedd is meg! E kérdésről a résztvevők közös vacsora mellett beszélgethettek.

A házasság hete jegyében zajló kaposvári programok folytatódnak a hét folyamán, melyekre szeretettel várják a párokat a szervezők.

Forrás és fotó: Kaposvári Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Ehhez a cikkhez ajánljuk
Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
isten-szeretet-ezert-szeretett-lenyek-vagyunk-eloadas-sorozat-belso-varkastely
Isten a szeretet, ezért szeretett lények vagyunk – „A belső várkastély”-ról a D18 kávézóban

A budapesti D18 könyvesbolt-kávézó előadás-sorozatot indított Avilai Nagy Szent Teréz „A belső várkastély” című művéről. A negyedik előadást február 22-én tartotta Baráth Évi orvos. Előadótársa, Béri Renátó kármelita szerzetes betegség miatt nem tudott jelen lenni.

2018. február 23. péntek
tuz-utott-ki-budapest-egyik-legnagyobb-templomaban-felmerul-szandekos-gyujtogatas-gyanuja
Tűz ütött ki Budapest egyik legnagyobb templomában – Felmerül a szándékos gyújtogatás gyanúja

Február 23-án, hajnali három óra után lángra kapott a Budapest Lehel téri Árpád-házi Szent Margit-templom kerti tárolója, a lángok később átterjedtek a tetőszerkezetre.

2018. február 23. péntek