„Mindenütt jó, de jó otthon?” – Rendhagyó randevú Kaposváron

2018. február 14. szerda 14:38

Február 13-án, kedden este folytatódott a házasság hete programsorozat Kaposváron. Az érdeklődők Mester Balázs és felesége, Molnár Judit előadását hallgathatták meg a Trattoria La Prima étteremben.

„Jó, ha él bennünk egy kép, milyen családot szeretnénk” – emelte ki előadásában a házaspár, melyben megosztották saját, illetve mások tapasztalatait a családos élettel kapcsolatban.

Az előadás után feladatot is kaptak a házasság hete programsorozat e rendezvényén részt vevő párok: Mivel tehetnéd jobbá az otthoni légkört? Keress egy dolgot, és tedd is meg! E kérdésről a résztvevők közös vacsora mellett beszélgethettek.

A házasság hete jegyében zajló kaposvári programok folytatódnak a hét folyamán, melyekre szeretettel várják a párokat a szervezők.

Forrás és fotó: Kaposvári Egyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Ehhez a cikkhez ajánljuk
Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
az-ember-egyetlen-vigasza-hogy-vegul-az-elo-isten-kezebe-kerul-szaz-eve-szuletett-ingmar-bergman
Az ember egyetlen vigasza, hogy végül az élő Isten kezébe kerül – Száz éve született Ingmar Bergman

Július 14-én emlékezünk meg Ingmar Bergman (1918–2007), az egyetemes filmművészet meghatározó alakjának századik születésnapjáról.

2018. július 14. szombat
a-szornyu-es-az-elkepzelhetetlen-hataran
A szörnyű és az elképzelhetetlen határán – A Karitász orvosmissziója Kárpátalján és a Délvidéken

A Katolikus Karitász orvoscsoportja több száz gyereket vizsgált meg Kárpátalja és a Délvidék magyar falvaiban az elmúlt évben. Vojcek Lászlót, a Budai Irgalmasrendi Kórház főorvosát, a Katolikus Karitász tavaly alapított orvosmissziójának vezetőjét tapasztalatairól kérdeztük.

2018. július 16. hétfő