Felhívás a korábbi évek csíksomlyói búcsúinak résztvevőihez

Kultúra – 2024. április 14., vasárnap | 13:00

Idén húszéves a Csíksomlyó Magazin. Az évente egy alkalommal, a pünkösdszombati csíksomlyói búcsú alkalmára megjelenő kiadvány szerkesztői szeretnék összegyűjteni és a jubileumi számban bemutatni mindazon eseményeket, élményeket, történeteket, amelyek az elmúlt húsz év csíksomlyói búcsúihoz kapcsolódnak.

Az idei vezérgondolat: Isten, haza, család – „ezt a hitvallást pedig semmi nem fejezi ki tökéletesebben a csíksomlyói pünkösdi szentmisénél” – vallják a magazin munkatársai, akik keresik azokat a személyeket, akik csíksomlyói zarándokútjuk során különleges élményekkel gazdagodtak, ezekről a pillanatokról emlékezetes fényképeket készítettek, vagy imafelajánlásaik, kéréseik meghallgatásra találtattak a Szűzanyánál. Várják a korábbi csíksomlyói zarándokutak szervezésében közreműködők fotóit, beszámolóit, amelyek 2004-től napjainkig valamely csíksomlyói zarándoklathoz kapcsolódnak.

A zarándokok élményeit – fotók és szöveges beszámolók formájában – a csiksomlyo.magazin@hotmail.com e-mail-címre várják.

Forrás és fotó: Pécsi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria