Jegyessuli indul februárban Pasaréten

2019. január 9. szerda, 10:41

A pasaréti jegyessuli keretében február elejétől áprilisig tartó előadás- és beszélgetéssorozatra hívják a házasságra készülő párokat Budapesten, a Kájoni János Ferences Közösségi Házban.

A tíz estéből álló sorozattal a jegyeseknek szeretnének segítséget nyújtani a közös útjukra való felkészülésben a szervezők. Céljuk továbbá, hogy a jegyessuli alkalmain hallottak és mindaz, amire a párok a beszélgetések során ráébrednek, életük egészét – hosszú távú boldog szerelmüket, hűségüket, gyermekvállalásukat és családi kapcsolataikat – segítsék.

Az előadásokat, a páros és csoportos beszélgetéseket olyan keresztény házaspárok, szakemberek és lelkipásztorok tartják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek jegyes- és házaspárok kísérésében.

A jegyessuli alkalmait február 5. és április 9. között, keddenként 19.30-tól 22 óráig (érkezés 19.15-kor) tartják a Kájoni János Ferences Közösségi Házban (1025 Budapest, Szilfa utca 4.).

A pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia e-mail-címe: pasaret-pleb@ofm.hu.

Forrás és fotó: Jegyessuli/pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
pro-cultura-hungarica-dijat-kapott-bojte-csaba
Pro Cultura Hungarica díjat kapott Böjte Csaba

A magyar kultúra ápolását, a közösségépítést és a nemzeti identitás megőrzését elismerő díjakat, köztük Böjte Csabának Pro Cultura Hungarica díjat adtak át a magyar kultúra napján, január 22-én a budapesti Hagyományok Házában.

09:51
zenari-biboros-budapesten-keresztenyek-irgalmas-szamaritanusok-sziriai-foldi-pokolban
Zenari bíboros Budapesten: A keresztények irgalmas szamaritánusok a szíriai földi pokolban

Mario Zenari bíboros, szíriai apostoli nuncius január 21-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem dísztermében beszélt a szíriai nép, különösen a gyermekek szenvedéseiről. Bemutatták a magyar kormány által támogatott kórházi programot is, amely a szegények kezelését teszi lehetővé.

2019. január 22. kedd