Jegyessuli indul februárban Pasaréten

2019. január 9., szerda | 10:41

A pasaréti jegyessuli keretében február elejétől áprilisig tartó előadás- és beszélgetéssorozatra hívják a házasságra készülő párokat Budapesten, a Kájoni János Ferences Közösségi Házban.

A tíz estéből álló sorozattal a jegyeseknek szeretnének segítséget nyújtani a közös útjukra való felkészülésben a szervezők. Céljuk továbbá, hogy a jegyessuli alkalmain hallottak és mindaz, amire a párok a beszélgetések során ráébrednek, életük egészét – hosszú távú boldog szerelmüket, hűségüket, gyermekvállalásukat és családi kapcsolataikat – segítsék.

Az előadásokat, a páros és csoportos beszélgetéseket olyan keresztény házaspárok, szakemberek és lelkipásztorok tartják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek jegyes- és házaspárok kísérésében.

A jegyessuli alkalmait február 5. és április 9. között, keddenként 19.30-tól 22 óráig (érkezés 19.15-kor) tartják a Kájoni János Ferences Közösségi Házban (1025 Budapest, Szilfa utca 4.).

A pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia e-mail-címe: pasaret-pleb@ofm.hu.

Forrás és fotó: Jegyessuli/pasaréti Páduai Szent Antal-plébánia

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink – olvasta már?
-gyertek-nezzetek-meg-szakmai-delutant-tartottak-brenner-janos-foiskolan
„Gyertek, nézzétek meg!” – Szakmai délutánt tartottak a Brenner János-főiskolán

„Gyertek, nézzétek meg!” mottóval nyilvános szakmai délutánt tartottak a Brenner János Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában március 25-én. A rendezvényen részt vett Székely János szombathelyi megyéspüspök is.

18:05
maria-egesz-elete-igen-isten-szavara-imaest-gyumolcsolto-boldogasszony-unnepen-sziklatemplomban
Mária egész élete igen Isten szavára – Imaest Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén a Sziklatemplomban

Az Életvédő Fórum szervezésében „élek és ti is élni fogtok…” (Jn 14,19) mottóval fiatalok és idősebbek együtt imádkoztak az életért március 25-én, Urunk születése hírüladásának ünnepén, Gyümölcsoltó Boldogasszony napjának előestéjén a pálosok Gellért-hegyi Sziklatemplomában.

16:44