Savio-focikupát rendeznek az óbudai szaléziak

Megszentelt élet – 2017. április 29., szombat | 15:20

Az idei Savio-focikupát három korosztályban rendezik meg az óbudai szaléziak május 12-13-án; a tornára már elindult a jelentkezés.

Az óbudai szaléziak Jani Áron oratóriumvezető szervezésében idén is hívják a focizni szerető fiatalokat a hagyományos Savio-kupára. Az alsósokból (2006. január 1. után születettek) verbuválódott csapatok május 12-én, pénteken 15 órától mérik majd össze ügyességüket és focitudásukat, míg a felsős korosztály (2002. január 1. után születettek): május 13-án, szombaton 9 órától. A „nagyok” (középiskolások, felnőttek) pedig május 13-án, szombaton 14 órától kerülnek sorra.

A torna pontos menetrendjét és a lebonyolítás menetét csak a jelentkezések lezárultával fogják közzétenni.

A személyi azonosítás érdekében az alsós és felsős korosztály a helyszíni regisztrációnál köteles felmutatni diákigazolványát (vagy személyi igazolványát/útlevelét). A nagyok esetében személyi igazolványra van szükség.

A szervezők kérik, hogy minden csapat egységes színű mezben (pólóban) jelenjen meg, és lehetőség szerint hozzanak magukkal az eredetitől eltérő színű váltómezt (vagy jelzőmezt) is.

Az alsós korosztály esetében 5+1 fő van egyszerre a pályán, a felsős és nagy korosztályban 4+1. Ezek a minimális nevezési létszámok is. (A maximum alsós csapatnál 12 fő, felsősöknél és nagyoknál csapatonként 10 fő).

Minden játékos csak egy csapatban nevezhet, és csak abban játszhat, amelyikben nevezték. A csapat vezetője felelős a csapat magatartásáért, ő nyilatkozik a csapat nevében a regisztrációs felületen, és ő tartja a kapcsolatot a szervezőkkel. Az első mérkőzés után további nevezésre és cserére nincs lehetőség.

A kupa során a kispályás labdarúgás szabályai szerint játszanak, figyelembe véve néhány speciális előírást is azért, hogy a küzdelem méltó legyen a keresztény szellemiséghez.

Nevezési határidő: május 7. (vasárnap)

Nevezési díj 400 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.

Szeretettel várnak mindenkit az óbudai szaléziak (Budapest, Bécsi út, 175.)!

A versenyre nevezni az online regisztrációs felületen lehet.

Információ: szalezi.oratorium.obuda@gmail.com, tel. +36-20/254-0980.

Forrás és fotó: Szaléziak.hu

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria