100. születésnapot ünnepeltek a nyírkalászi Szent Pantaleimon Szeretetotthonban

2018. február 2. péntek 15:28

Századik születésnapján köszöntötték január 29-én a nyírkalászi Szent Pantaleimon Szeretetotthonban Vincze Lenke nénit.

Az idős hölgyet nagyon sokan felkeresték századik születésnapján, jókívánságaikat a nyírkarászi általános iskolások, óvodások, a néptánccsoport, az önkormányzat vezetősége és a kékcsei rózsafűzér-társulat tagjai, a Szeretetszolgálat lelki igazgatója, az otthon vezetősége, dolgozói és lakói, valamint hozzátartozói adták át.

Lenke nénit versekkel, tánccal, ünnepi műsorral köszöntötték, aki a hosszú élet titkaként azt mondta el, hogy „a Jóistenre kell bízni az életünket”.

Forrás és fotó: Szent Pantaleimon Szeretetotthon

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kishírek
Vezető híreink - olvasta már?
isten-az-irgalom-es-szeretet-istene-befejezodott-az-eloadas-sorozat-belso-varkastelyrol2
Isten az irgalom és a szeretet istene – Befejeződött az előadás-sorozat „A belső várkastélyról”

A budapesti D18 könyvesbolt-kávézó előadás-sorozatot tartott Avilai Nagy Szent Teréz „A belső várkastély” című műve alapján. A hetedik, utolsó előadást május 24-én, csütörtökön este tartották. Az előadók Béri Renátó kármelita szerzetes és Baráth Évi orvos, mentálhigiénés szakember voltak.

20:20
vilagmeretu-szentsegimadasra-hivnak-junius-2-an
Világméretű szentségimádásra hívnak június 2-án!

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Általános Titkársága úrnapjához kapcsolódva június 2-án délután 5-től szentségimádást hirdet, hogy együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust szerte a világon. Továbbra is lehet új helyszíneket regisztrálni a Corpus Domini weboldalon.

17:31