Imaórát tart a Mária Rádió önkéntes egészségügyi szerkesztősége

Hazai – 2016. december 7., szerda | 9:47

December 12-én este 9 órától imaórát tartanak a Mária Rádió önkéntes egészségügyi dolgozói a rádió kápolnájában, Budapesten.

Az orvosok és egészségügyi dolgozók az imaórán hálát adnak azért, hogy a gyógyításban is Isten munkatársai lehetnek, imádkoznak az emberi élet méltóságáért, hivatásukért, hogy mindig készséges lélekkel tudjanak betegeik felé fordulni, Isten felé vezetve őket, valamint hálát adnak a Mária Rádióban végzett szolgálatukért.

Az imaórán Sillye Gábor és barátai zenélnek.

Az áhítat mindenki számára nyitott, aki késztetést érez arra, hogy egészséges vagy beteg emberként imádkozzon azokért, akik az orvosi, a gyógyítói hivatást gyakorolják, vagy épp betegséggel küzdenek.

Az imaóra december 12-én, hétfőn 21 órától lesz a Mária Rádió kápolnájában (Budapest, XIII. kerület, Gogol utca 28.).

* * *

A Mária Rádióban többek között Csókay András idegsebész vezet műsort Hit, értelem, gyógyulás címmel, amelyben a hit és az értelem szerepét kutatja a gyógyulásban.

Az Isten patikája című műsorban Rabi Edit a gyógynövényeket és a természetes gyógymódot mint az Isten által teremtett világ felfedezésre váró ajándékait, az ember segítőit mutatja be. 

Ne félj, nem ítéllek el! címmel az abortusz okozta lelki válságból szeretnének kiutat mutatni a műsorvezetők, de megszólalnak orvosok és mentálhigiénés szakemberek is. 

A Magyar Református Egyház drogprevenciós műsora, a Tisztás a szenvedélybetegségek veszélyeire, fajtáira, a függőségből való kilépés útjaira szeretné felhívni a figyelmet. Az adásban papokat, lelkészeket, pszichológusokat, érintett és kívülálló szülőket, tanárokat, ifjúsági önkénteseket és addiktológiai szakembereket szólaltat meg Ágoston Csilla és Papp Ákos műsorvezető.  

Sineger Eleonóra pszichiáter, addiktológus és pszichoterapeuta Az alkohol és én című műsorában megbízható információkkal szeretné ellátni azokat, akik saját maguk vagy hozzátartozójuk számára keresnek kiutat a függőség csapdájából.

Forrás és fotó: Mária Rádió

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria