Ételosztást tartottak a görögkatolikusok Debrecenben

2018. április 19. csütörtök 09:25

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Irodája április 15-én ismét ételosztást tartott Debrecenben, immár nyolcadik alkalommal.

A görögkatolikus szeretetszolgálat karitatív irodája a tél elmúltával is gondoskodik a rászorulókról: 340 adag ételt osztottak ki múlt vasárnap.

Ez az alkalom Komáromi János és családja, valamint az Attila téri Istenszülő Oltalma görögkatolikus templom egyházközsége támogatásával valósult meg.

A következő ételosztást május 6-án tartják. Minden felajánlást és adományt szívesen és köszönettel fogadnak, mellyel a rászoruló embertársainkat segítik.

Forrás és fotó: Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Iroda/Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
kibontakozo-kegyelem-interju-mohos-gabor-kinevezett-puspokkel
Kibontakozó kegyelem – Interjú Mohos Gábor kinevezett püspökkel

Ferenc pápa 2018. október 4-én Mohos Gábor pápai káplánt iliturgi címzetes püspökké, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspökévé nevezte ki. A Pápai Magyar Intézet (PMI) rektorát római hivatalában kérdeztük.

2018. október 21. vasárnap
ferenc-papa-ne-az-elso-helyekert-konyokoljunk-hanem-szolgalatot-valasszuk
Ferenc pápa: Ne az első helyekért könyököljünk, hanem a szolgálatot válasszuk!

Október 21-én a Szentatya a vasárnapi evangéliumról elmélkedett a déli Úrangyala ima elmondása előtt, utána pedig a missziós világnap kapcsán a fiatalok bevonásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

2018. október 21. vasárnap