Ételosztást tartottak a görögkatolikusok Debrecenben

2018. április 19. csütörtök 09:25

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Irodája április 15-én ismét ételosztást tartott Debrecenben, immár nyolcadik alkalommal.

A görögkatolikus szeretetszolgálat karitatív irodája a tél elmúltával is gondoskodik a rászorulókról: 340 adag ételt osztottak ki múlt vasárnap.

Ez az alkalom Komáromi János és családja, valamint az Attila téri Istenszülő Oltalma görögkatolikus templom egyházközsége támogatásával valósult meg.

A következő ételosztást május 6-án tartják. Minden felajánlást és adományt szívesen és köszönettel fogadnak, mellyel a rászoruló embertársainkat segítik.

Forrás és fotó: Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Iroda/Hajdúdorogi Főegyházmegye

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Hazai
Vezető híreink - olvasta már?
szuz-maria-az-egyhaz-anyja-kotelezo-emleknapja
Szűz Mária, az Egyház Anyja kötelező emléknapja

Az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció dekrétumával elrendelte a Boldogságos Szűz Máriának, az Egyház Anyjának kötelező emléknapját, melyet a liturgiában a pünkösdvasárnap utáni hétfőn ünnepelünk az idei évtől.

2018. május 20. vasárnap
erdo-peterrel-unnepeltek-punkosdot-az-esztergomi-bazilikaban
Erdő Péter: Ha Jézus Krisztus felé tartunk, biztosan jó úton járunk

Május 20-án, pünkösdvasárnap Erdő Péter bíboros, prímás, érsek mutatott be ünnepi szentmisét az esztergomi Nagyboldogasszony- és Szent Adalbert-főszékesegyházban, és kiszolgáltatta a bérmálás szentségét 60 fiatalnak.

2018. május 20. vasárnap