„Örömtaláló” játékot hirdettek a Szombathelyi Egyházmegye családjai számára

Kishírek – 2021. június 1., kedd | 13:39

A Szombathelyi Egyházmegye Családpasztorációs Bizottsága 2021 tavaszán, a koronavírus-járvány közepette rendhagyó játékra, „örömkeresésre” hívta az egyházmegye családjait. Arra biztatták a jelentkezőket, hogy keressék az örömöt családjukban, környezetükben, mindennapjaikban. Száztizennégy család vállalkozott a kihívásra.

Kisebb és nagyobb gyerekekkel is teljesíthető feladatsort állítottak össze tele izgalmas, örömteli, helytől és időtől függetlenül teljesíthető kihívásokkal. A regisztráló családok a játékhoz forgatókönyvet kaptak, az örömkereső feladatokat a nekik tetsző időben, ütemezésben teljesíthették húsvét második vasárnapjától pünkösdvasárnapig.

A játék keretében elkészült például híres épületek, alkotások legóváltozata, szívhez szóló imák születtek Szent Józsefhez, „Szeretlek” plakátok díszítették az otthonokat, közös társasozásról, főzésről, családi táncestről, szelfivadászatról, jótékonykodásról születtek beszámolók. És mindeközben keresték és meg is találták a családok a körülöttük lévő örömöket.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria