Ifjúsági programok a HungaRió után

Hazai – 2013. augusztus 2., péntek | 16:53

Vége a HungaRiónak... Hogyan tovább? Ha közösséget keresel és ötleted sincs, hol kezdd, kérj segítséget ifjúsági referensedtől! Ők olyan munkatársak, akiket megyéspüspökük választott ki arra, hogy egyházmegyéjükben segítsék, koordinálják az ifjúsági munkát. Ha úgy érzed, hosszú még a nyár és az őszt is érdemes feldobni a tanévkezdés feszültségei közepette, ha folytatnád a találkozások sorát vagy tennél valamit a környezetedért, válassz a Katolikus Egyház ifjúsági programjai közül!

Görögkatolikus ifjúsági gyalogos zarándoklat
augusztus 11-17.
„Máriához, drága Szűzanyánkhoz”, Máriapócsra vezet az idei zarándoklat útja. Az útvonal? Meglepetés! Mint mindannyiunk életének zarándoklatán.
www.ifjusagizarandoklat.hu

Szalézi Part Fesztivál
augusztus 14-18.
Előadások, koncertek, sportversenyek, vízi akadályversenyek, és persze sok találkozás, beszélgetés és imádság várja mindazokat, akik ellátogatnak Balatonkenesére a Szalézi Fesztiválra a szaléziak jubileumi évében.
www.szalim.hu

Gyalogos zarándoklat Esztergomból Mátraverebély-Szentkútra
augusztus 14-20.
140 km együtt, imádságban, ismerkedéssel, sok beszélgetéssel és vidámsággal: a ferencesek ifjúsági zarándoklata idén immár 19. alkalommal indul útnak. Az emelkedők közös küzdelmei, a pihenőhelyek játékai, a közös imádság elvezet a célhoz: Isten, embertársaid és önmagad mélyebb megismeréséhez.
www.ferencesek.hu/zarandoklat

HEGY - Hittel az Egyetemen
augusztus 21-25.
Ha nem tudod, mi vár rád az egyetemen, ha közösséget keresel, vagy csak szeretnél néhány napot jó hangulatban és remek társaságban tölteni, akkor várunk az idei gólyatáborba!
http://golyatabor.egylelk.com

Országos imaest a tisztaságért
október 2.
Tiszta szerelem. Lehetséges? 2008 óta a tanév elején ma már minden egyházmegyében, sőt határainkon túl ugyanazon az estén együtt imádkozunk: akik keressük, akik éljük a tisztaságot, akik szeretnénk újrakezdeni, akik tanúságot szeretnénk tenni a tiszta szerelem értékéről – vagy meghallgatni, hogy másoknak mindez tényleg sikerült... Gyere el Te is! Ahhoz, hogy megtudd, a Te városodban, lakóhelyedhez legközelebb hol és pontosan mikor lesz az imaest, keress minket Facebook-oldalunkon: http://facebook.com/imaest.a.tisztasagert

Nagymarosi ifjúsági találkozó
október 5.
Ha kihagytad a tavaszit, azért; ha ott voltál, azért… Egyik jobb, mint a másik! Az első csípős őszi napok előtt ismét Nagymarosra várunk benneteket!
http://nagymaros.katolikus.hu

72 óra kompromisszum nélkül
október 10-13.
Pezseg benned a tettvágy? Tennél már valamit? Lépj a tettek mezejére!
Van 72 órád arra, hogy tegyél valami jót a környezetedért: ragadj gitárt, talicskát, smirglipapírt, ecsetet – és zenélj, játssz, takaríts, bütykölj, fess, hogy szebb legyen körülötted a világ!
www.72ora.hu

hungario2013.hu/Magyar Kurír