Felvételt hirdet győri kollégiumaiba a Brenner János Hittudományi Főiskola

Hazai – 2024. április 13., szombat | 18:25

A győri Brenner János Hittudományi Főiskola két kollégiuma felvételt hirdet a 2024/25-ös tanév őszi félévére azzal a céllal, hogy segítse a keresztény fiatalokat egyetemi tanulmányaik idején. Az intézmény vezetése alatt álló két kollégiumba hívő vagy hitre nyitott fiatalokat várnak, akik szívesen lennének egy szellemi-lelki értelemben is igényes közösség tagjai.

A Szent László Kollégium Győrben, a Széchenyi István Egyetem Hegedűs Gyula Kollégiumában ötven férőhelyes, kétágyas szobákban biztosít szállást az egyetem hallgatói számára. A szobákhoz vizesblokk tartozik.

Szintén Győrben, a Brenner János Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézet kollégiumában, a történelmi belváros szívében egyágyas szobák állnak rendelkezésre, szobánként külön vizesblokkal, igény esetén teljes ellátással.

A kollégiumba hívő, nappali tagozatos fiúkat várnak, akik szívesen lennének az egyetemi élet mellett a ház lakói és a közösség tagjai. A lelkipásztori ajánlás a jelentkezés elbírálásakor különösen is hangsúlyos.

További kérdések esetén a 06 96/313-055-ös telefonszámon, valamint a szakkollegiumok@bjhf.hu elérhetőségen lehet tájékoztatást kérni.

Forrás és fotó: Brenner János Hittudományi Főiskola

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria