Ingyenesen letölthetők az Adoremus Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készült különszámai

Kultúra – 2021. szeptember 2., csütörtök | 12:30

Három nap múlva a Budapesten, a Hősök terén ünnepelt nyitó szentmisével kezdetét veszi az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK). Hónapról hónapra segítség a szentmisére járóknak az Adoremus liturgikus kiadványunk. A kongresszusra készült különszámokhoz az alábbiak szerint lehet díjmentesen hozzáférni.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra négy magyar nyelvű (a NEK hetét felölelve, a nyitó szentmiséhez, a szeptember 11-i szentmiséhez és körmenethez, valamint a szeptember 12-i záró szentmiséhez kapcsolódóan) és öt idegen nyelvű kiadványt készítettünk a NEK Titkársága megbízásából, ezzel is segítve minden résztvevő számára a szentmisékbe, liturgikus alkalmakba való bekapcsolódást.

Fontos, hogy egyik kiadvány sem kapható kereskedelmi forgalomban, és megrendelés útján sem elérhetők.

A kiadványokhoz kizárólag a NEK időtartama alatt, az események kiemelt helyszínein (Hősök tere, Hungexpo, Kossuth tér), díjmentesen lehet hozzájutni.

A liturgikus füzeteket az esemény helyszínein osztják majd a segítők, illetve a Hungexpóra regisztrált résztvevők a  zarándokcsomagban kapják meg őket.

Az Adoremus minden a NEK-hez kapcsolódó, magyar és idegen nyelvű különszáma díjmentesen letölthető IDE kattintva  honlapunkról.

Kuzmányi István
felelős kiadó

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria