Köszöntjük a Magyar Kurír megújult oldalán!

Hazai – 2010. december 1., szerda | 0:00

Közép-Európa legrégibb katolikus hírügynöksége, a jövőre száz éves Magyar Kurír új színvilággal, új rovatszerkezettel jelentkezik. Az új arculat mellett hang- és videoanyagokkal is bővítettük a Magyar Kurírt.

Az eltelt öt évben olvasóink száma bővült, hír- és háttéranyagaink gazdagodtak. A technika fejlődésével ma már egyre többféle műfajban és módon tehetjük vonzóbbá a Magyar Katolikus Egyház internetes portálját.  Erre törekedtünk, amikor az új arculat mellett hang- és videoanyagokkal bővítettük a Magyar Kurírt.

Hogy könnyebben otthon érezhesse magát  új honlapunkon, íme néhány újdonság:

A címlap felső blokkjában vezércikkünk mellett mindig friss hírek sorakoznak – külföldi és hazai történésekből válogatva. A címlapról lekerült írásokat minden esetben megtalálja a megfelelő rovatban.

Vatikán rovatunkban továbbra is a Szentatyával kapcsolatos híreket olvashatja,  illetve a Vatikánban zajló eseményekről tájékozódhat.

Hazai rovatunkban az egyházmegyék, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia és a Katolikus Egyház központi intézményeinek híreit, valamint országos katolikus rendezvények beharangozóit és azokról szóló tudósításokat találhat.

Kitekintő rovatunkban a világegyház és a határon túli magyar katolikus közösségek híreiből válogatunk.

Nézőpont rovatunkban háttérelemzéseket, beszélgetéseket, véleményeket olvashat. Ezek az anyagok tartoztak korábban Háttér, Vélemény és Bemutatjuk rovatunkba.

Kultúra rovatunkban a művészet, a zene és a képzőművészet eseményeiről számolunk be, különös tekintettel az egyházművészetre, illetve a katolikus kultúra kérdéseire.

Ha arra kíváncsi, mi minden történt itthon és a nagyvilágban az ökumené, az ifjúság vagy akár a család témájában, a megfelelő címkékre kattintva megtudhatja.

Reméljük, megújult honlapunk még több élményt nyújt Olvasóinknak!

Várjuk észrevételeiket, javaslataikat, és természetesen visszavárjuk minden Olvasónkat!

Magyar Kurír Szerkesztőség