Sokat javult Michael Bublé énekes kisfiának állapota – A család hálát adott Istennek

Kitekintő – 2017. április 5., szerda | 19:53

2016 novemberében derült ki, hogy Michael Bublé kanadai-olasz énekes hároméves kisfia, Noah májrákban szenved; a család hálát ad Istennek, hogy a kisfiú állapota sokat javult a kezelések hatására.

Michael Bublé és argentin származású felesége, a színésznő Luisana Lopilato tavaly novemberben a Facebookon jelentették be, hogy hároméves kisfiuknál, Noah-nál májrákot diagnosztizáltak. A hívő katolikus énekes rajongói imáit kérte, és a család magánéletének tiszteletben tartását. „Hosszú út áll előttünk, és reméljük, hogy a család, barátok és a világ minden pontján élő rajongók segítségével meg fogjuk nyerni ezt az ütközetet, ha Isten is úgy akarja” – írta Bublé, aki lemondta koncertjeit, csakúgy, mint felesége is szakmai elkötelezettségeit, hogy minden figyelmüket Noah-nak szentelhessék.

Sokak örömére februárban a házaspár azt közölte Facebookon: „Nagy hálával értesítünk róla benneteket, hogy kisfiunk, Noah állapota sokat javult a kezeléseknek köszönhetően, és az orvosok nagyon optimisták kicsi fiunk jövőjét illetően… Hálát adunk Istennek az erőért, amit mindannyian kaptunk tőle.”

A család többi tagja hasonlóan hálás Istennek azért, hogy megsegíti a családot a megpróbáltatások közepette. Michael Bublé sógora, a színész Darío Lopilato egy argentin újságnak beszélt arról, milyen nagy szerepet játszott a hite abban, hogy meg tudjon birkózni unokaöccsének súlyos betegsége miatt érzett fájdalmával. Nagyon nehéz beszélnie erről a témáról, mondta, „de Jézus Krisztusban kerestem vigasztalást, erősen hiszek Istenben, és valóban isteni csoda történt. Ahogy kiderült a betegség, az operáció utáni dolgok, minden.”

A családjukat még erősebbé tette, hogy támogatniuk kell Noah-t a betegségben, a rák elleni harcban – mondta Darío Lopilato: „ez még összetartóbbá tett minket, a családot. Isten létezik.” Az ő történetük is arról tanúskodik, hogy a családok sokszor a nagy szenvedések, megpróbáltatások idején a legerősebbek: összetartanak, hogy átsegítsék egymást a nehézségeken; szeretetükkel, imáikkal támogatják egymást. Reméljük és imáinkban kérjük, hogy a család továbbra is maradjon erős, a kicsi Noah pedig haladjon tovább az úton a teljes gyógyulás felé.

Februárban készült el a sokakat könnyekre fakasztó videó a Michael Bublé 2016-os albumán megjelent I Believe in You című dalhoz, amelyben Bublé azt énekli: „You’re the light that lifts me higher / So bright, you guide me through...” (Te vagy a fény, mely felemel / te, aki ragyogsz, vezess engem).

Forrás: Aleteia; Wikipédia

Fotó: Michael Bublé/Instagram

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria