Telt ház lesz a szombati „Ez az a nap!”-on – A stadion előtt is követhető lesz az alkalom

Hazai – 2023. június 9., péntek | 21:09

Minden jegy elkelt a június 10-i, szombati debreceni „Ez az a nap!”-ra, így telt ház előtt kerül sor a Nagyerdei Stadionban a dicsőítésre, az imádságra és a testvéri együttlétre. A szervezők köszönik a nagy érdeklődést, és bíznak benne, hogy ez a történelmi esemény maradandó hatással lesz a mindenki életére.

Az ima és dicsőítés folyamatos lesz a stadion előtt is, ahol óriáskivetítőn lesz követhető az alkalom tökéletes kép- és hangminőséggel, így akinek nem jutott jegy az is bekapcsolódhat az eseménybe.

Az alkalom áldásaiért pénteken ima- és böjtnapra kerül sor, amelyhez mindenki szabadon csatlakozhat otthonából. Az „Ez az a nap!” csapata kéri, hogy könyörögjünk azért, hogy a résztvevők találkozhassanak Istennel, az előadók hitelesen mutathassák Őt be, és a lebonyolítás zökkenőmentesen történhessen meg.

A rendezvény a kárpátaljai magyaroknak és ukrán állampolgároknak ingyenes, akik számára élelmiszer gyűjtésre is sor kerül. Jelen lesznek az ismert magyar szeretetszolgálatok, akik 13.30 és 17.00 óra között a stadion előtti pavilonokban fogadják és továbbítják az adományokat a nehéz helyzetben lévő családok, egyének felé.

A rendezvény külföldi vendégei között lesz az ausztrál Hillsong United, valamint Amerikából Matt Maher. A hazai fellépők között lesz Caramel, az Új Forrás, Oláh Gergő és Pajor Tamás, Tibes, a Dics-Suli Band és Pintér Béla. A határon túli magyarságot a felvidéki Crux és az erdélyi CrossYounity, román testvéreinket pedig az El Shaddai, valamint Adi Kovaci & Emma Repede képviseli. Igét hirdet Mike Pál.

A tavalyi Puskás arénabeli eseményhez hasonlóan idén is ajándékba kap minden résztvevő egy Jézus-Bibliát, amelyben Jézus szavai pirossal vannak kiemelve, valamint Louie Giglio magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan.

A kapunyitás 14 órakor lesz, a program 16 órakor kezdődik. Az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül, hiszen a stadion lelátója fedett, az állóhelyre érkezőknek pedig esőkabát javasolt. Minden további gyakorlati információ a www.ezazanap.hu honlapon megtalálható.

Forrás és fotó: Ez az a nap!

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria