Lapozzunk bele együtt az eucharisztikus kongresszust bemutató fotóalbumunkba

Kultúra – 2021. november 16., kedd | 11:14

Ma délben jelenik meg a Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című új kötetünk, melyet nagyon vártunk. Két hónappal a világesemény után örömmel és büszkeséggel vettük és adjuk kézbe az albumot. Most arra hívunk mindenkit, lapozzunk bele együtt a 197 képet tartalmazó kiadványunkba.

A kiadvány a fényképek segítségével röpít vissza a kongresszus hetébe, mutatja meg a 2021. szeptember 5. és 12. között zajló eseményeket.

A Magyar Kurír gondozásában megjelent kötet a szerkesztőség két fotósa, Merényi Zita és Lambert Attila által készített felvételek gyűjteményét tartalmazza, melyek

alkalmasak arra, hogy felidézzék azokat az eseményeket, melyek a kongresszus hete alatt megérintették mindannyiunk lelkét.

A kötethez Erdő Péter bíboros, prímás írt ajánlást. 

A KÉPGALÉRIA a felvételre történő klikkeléskor nyílik.

Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című kötet megvásárolható az Új Ember könyvesboltban (Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 7–8. Nyitvatartás: hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 9–17 óráig; szerdán 10–18 óráig) és webshopban.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria