Újra elérhető – Mi a titka a több mint kétezer olvasót és Ferenc pápát is magával ragadó kötetnek?

Kultúra – 2021. december 17., péntek | 20:46

A kimagasló érdeklődés miatt pár hét alatt elfogyott, de a nyomda erején felüli munkájának köszönhetően december 18-ától ismét elérhető az Új Ember könyvesboltban a Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című albumunk.

Mi a kötet titka, ami több mint kétezer olvasót és Ferenc pápát is magával ragadott?

Ferenc pápa december 15-én, az általános kihallgatás végén Kuzmányi István főszerkesztőtől vette át a kiadványt, és belelapozva dicsérte a képeket. 

Három hónappal a világesemény után örömmel és büszkeséggel vettük és adjuk ismét kézbe az albumot. Arra hívunk mindenkit, lapozzunk bele a 197 képet tartalmazó kiadványunkba, fedezzük fel együtt a titkát.

A kiadvány magas minőségű fényképek segítségével röpít vissza a kongresszus hetébe, mutatja meg a 2021. szeptember 5. és 12. között lezajlott eseményeket.

A Magyar Kurír gondozásában megjelent kötet a szerkesztőség két fotósa, Merényi Zita és Lambert Attila által készített felvételek gyűjteményét tartalmazza, melyek alkalmasak arra, hogy felidézzék azokat az eseményeket, melyek a kongresszus hete alatt megérintették mindannyiunk lelkét.

A kötethez Erdő Péter bíboros, prímás írt ajánlást.

A fényképekre klikkelve megnyílik a képgaléria.

A Jöjjetek és lássátok! – A budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a képek tükrében című kötet újra megvásárolható az Új Ember könyvesboltban (Budapest, V. kerület, Ferenciek tere 7–8. Nyitvatartás: hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 9–17 óráig; szerdán 10–18 óráig) és webshopban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel december 18-án, szombaton 9 és 17 óra között is várjuk olvasóinkat a könyvesboltban.

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria