Mindig velem – Új interjúkönyv Beer Miklóssal

2017. november 4. szombat, 12:00

A népszerű „Szeressek ott, ahol gyűlölnek” és az „Örömet hozzak, hol gond tanyázik” kötetek folytatásaként e napokban kerül a boltokba a váci megyéspüspökkel, Beer Miklós készített interjúsorozat legújabb, harmadik része.

„Nagyon sok visszajelzést, bátorítást kaptunk az első két könyv megjelenése után. Mindez megerősített, mennyire fontos az evangélium örök igazságait a ma emberét foglalkoztató kérdéseken keresztül kutatni” – fogalmazott Beer Miklós püspök a Réti Józseffel folytatott idei beszélgetés kapcsán.

Ezt a kötetet is személyes történetek, példabeszédek teszik színessé, olvasmányossá, miközben az új könyv az aktuális közéleti kérdések mellett olyan témákat érint, mint a hiteles kereszténység, a házassági problémák, az elhagyatottság, keresztény hagyományaink, Isten szándéka vagy az utolsó ítélet.

A Mindig velem című könyv – miként az első két rész is – megvásárolható az Új Ember boltjaiban, és megrendelhető az interneten is a bolt.ujember.hu címen.

Forrás és fotó: Réti József

Magyar Kurír

Kövesse a Magyar Kurírt a Facebookon is!

Rovat: Kultúra
Vezető híreink – olvasta már?
a-pajzs-megerosit-es-felvertez-szabo-ferenc-sj-kapta-iden-parma-fidei-hit-pajzsa-dijat
A pajzs megerősít és felvértez – Szabó Ferenc SJ kapta idén a Parma fidei – Hit pajzsa díjat

A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából a Parma fidei – Hit pajzsa díjat idén Szabó Ferenc SJ kapta. A tizennyolcadik alkalommal megrendezett díjátadót február 23-án tartották Budapesten, a jezsuiták Párbeszéd Háza dísztermében. Az eseményen Erdő Péter bíboros is részt vett.

20:08
a-biblia-uzenete-atkelni-sajat-voros-tengeremen
Átkelni saját „Vörös-tengeremen”

Évközi 7. vasárnap – Gondolatok az evangéliumhoz (Lk 6,27–38)

16:00