Nyílt nap lesz a Pázmány BTK-n

Hazai – 2022. november 28., hétfő | 20:00

November 30-án, szerdán 9 és 15 óra között nyílt napot tartanak a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán (PPKE BTK). Az egyetem felhívása alább olvasható.

Ajánljuk figyelmedbe a Pázmány BTK nyílt napját, amelyet november 30-án rendezünk elsősorban az érettségi előtt álló középiskolások számára. Természetesen várjuk azokat is, akik már rendelkeznek érettségivel, de belevágnának egy hasznos BA-képzésbe. A Pázmány BTK húsz bölcsészeti, valamint társadalomtudományi alapképzéssel, 22 mesterképzéssel és 11 féle osztatlatlan tanárképzéssel várja a továbbtanulni szándékozó fiatalokat.

Karunk nem csak egy képzési helyszín, sokkal több annál. A Pázmány BTK igazi tudományos műhely, amely a korszerű tudás és készségek átadása mellett közösséget, barátságokat teremtő universitas is, a szabad gondolkodás tere. Az egyetem katolikus keresztény szellemiséget képvisel, de ez nem jelenti azt, hogy itt kizárólag hitüket gyakorló katolikus fiatalok tanulnak. Várunk mindenkit, aki elfogadja a keresztény értékrendet. Pázmány BTK: Biztos tudást közösen!

A nyílt nap időpontja: 2022. november 30., szerda 9–15 óra
Helyszíne: 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 2.

További információk ITT

Forrás és fotó: PPKE BTK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria