Október 28-án lesz Rudan Mária temetése

Hazai – 2022. október 25., kedd | 9:41

Rudan Mária, a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája (MSZKI) munkatársa, háromgyermekes édesanya október 4-én hunyt el váratlanul. Temetése október 28-án lesz Budapesten, a kelenföldi Szent Gellért-templom urnatemetőjében. Az alábbiakban közzétesszük a gyászjelentést.

„Tenyerembe írtam a neved.”
(Iz 49,16)

Fájdalommal, de Isten akaratát hittel és bizalommal keresve értesítünk, hogy Rudan Mária 2022. október 4-én átköltözött az Örökkévalóságba.

Búcsúztatására és hamvainak elhelyezésére 2022. október 28-án 14 órakor kerül sor a budapest-kelenföldi Szent Gellért-plébánia Szent Sír Urnatemetőjében.

A hálaadó szentmise 15 órakor kezdődik a budapest-kelenföldi Szent Gellért-plébániatemplomban. Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 149.

A hozzátartozók kérik, hogy a temetésre csak egy szál virággal érkezzenek.

Gyászolják: férje, Gyuri;
gyermekei, Julcsi, Andris, Franciska;
szülei, Zsuzsa és Ferenc;
testvérei, Pál, Margit, Erzsébet és János;
nagymamája, Zsuzsanna; anyósa, Szilvia;
sógornői, sógorai, unokahúgai, unokaöccsei, rokonai,
barátai, munkatársai és mindenki, akivel szeretetteljes kapcsolatba került élete során.

A hálaadó szentmise után szeretettel várnak mindenkit agapéra, találkozásra.

*

Rudan Mária 1982-ben született. A jezsuita rendtartomány munkatársaként kezdett el a gyermekek védelmének témájával foglalkozni. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán és a római Pápai Gergely Egyetem gyermekvédelmi képzésén is tanult. 2019-től az Emberi méltóság projekt vezetője lett a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodájában (MSZKI).

Forrás: Süveges Gergő

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria