Várja a hallgatók jelentkezését a győri Szent László Katolikus Szakkollégium

Hazai – 2019. július 12., péntek | 15:00

A győri Széchenyi István Egyetemen tanulsz ősztől? Ha szeretnél egy vidám, segítőkész, keresztény közösség tagjává válni, barátkozni, jókat beszélgetni, ha szeretnél csendes, nyugodt környezetet a tanuláshoz, szabadidődet pedig kulturált körülmények között töltenéd, jelentkezz a Szent László Katolikus Szakkollégiumba!

A jelentkezésedet elektronikus úton, a kollégium honlapján, előzetes regisztrációt követően tudják fogadni az intézmény munkatársai.

A jelentkezési határidő 2019. augusztus 2., déli 12 óra. A felvételi eljárás kétlépcsős. A regisztrációs űrlap kitöltése után e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval belépve egy jelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt az adatlapot a szakkollégium szabályzatainak elfogadását követően lehet beküldeni.

A jelentkezők felvételi beszélgetésen vesznek részt, amelyre várhatóan augusztus 12-én és 13-án 9 és 13 óra között kerül sor. A személyre szóló időpontot a regisztráció során megadott e-mail-címre küldik.

A felvételt nyert hallgatók augusztus 30-án, illetve szeptember 2. és 6. között – munkanapokon – 8-tól 14 óráig költözhetnek be a kollégiumba.

A győri Széchenyi István Egyetem campusának közelében található Szent László Katolikus Szakkollégium igényes szakkollégiumi kurzusokkal, kulturális programokkal, kétágyas szobákkal, kápolnával, könyvtárral, konditeremmel, tágas udvarral, közösségi terekkel és mosókonyhával várja a hallgatókat. A kollégium minden emeletén található konyha hűtőszekrényekkel és zárható tárolókkal. A kollégiumban ingyenesen elérhető internet áll a hallgatók rendelkezésére.

További információt az alábbi telefonszámon és e-mail-címen lehet kérni: +3696/524545; sztlkk@sztlkk.hu.

Forrás: Szent László Katolikus Szakkollégium/Győri Egyházmegye

Fotó: Kun Zoltán, Németh Péter, Szent László Katolikus Szakkollégium

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria