A világszerte ismert dicsőítő csapat, a Hillsong Young & Free lép fel Budapesten

Kultúra – 2017. október 20., péntek | 15:47

Az ausztráliai Hillsong Young & Free európai turnéja során október 21-én hazánkba érkezik, hogy egy különleges alkalom keretén belül hangolja az érdeklődőket a dicsőítésre. A rendezvénynek a Budapest Aréna ad otthont.

Az együttes ifjúsági misszióként indult, majd dicsőítő csapattá formálódott. Fiatalos és lendületes zenéjükkel a mai generáció felé fordulnak, és hirdetik a szeretetet, a kegyelmet és a szabadságot, ami egyedül Jézus Krisztusban található meg. Céljuk, hogy a dalok üzenetén keresztül az emberek megtudják, mit jelent a Krisztusban való szabadság.

A csapat 2012-ben alakult az ausztráliai Hillsong Gyülekezet egyik dicsőítő csapataként, első albumukat 2013-ban We Are Young and Free címmel adták ki. Az album számos zenei toplistán kiemelkedő helyen szerepelt. Az elmúlt években további nagy sikerű kislemezeik jelentek meg, köztük a This Is Living (2015), The Remixes (2015) és a Youth Revival (2016), ami a kiadás évében Grammy-díjra is jelölve lett, mint legjobb jelenkori keresztény zenei album.

Most először járnak a közép-európai régióban, és Magyarországra is ellátogatnak.

Az október 21-én 19 órakor kezdődő programot szeminárium előzi meg 17.30-tól, ennek keretében a Hillsong Young & Free csapatával való személyes találkozó mellett a résztvevők a dicsőítésről, a dalszerzésről, a szolgálatról és a dicsőítés vezetéséről is hallhatnak.

A kapunyitás 16 órakor lesz, míg a program 19 órakor kezdődik.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ a www.ezazanap.hu oldalon található meg.

Forrás, fotó és videó: Ez az a nap!

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria