Detektívnek állt egy angol apáca – Szerda esténként követhetjük nyomon kalandjait

Kultúra – 2022. szeptember 28., szerda | 17:05

Bonifácia nővér robogón száguldva oszt igazságot egy rejtélyes angol kisvárosban. Különös eseteit szeptember 28-tól a Duna Televízió nézői is követhetik: a széria országos tévépremierben debütál a csatornán.

Újabb lebilincselő brit sorozattal bővül a Duna műsorkínálata: szeptember végétől, minden szerda este a Brown atya 2022-es testvérsorozata, a Bonifácia nővér rejtélyes esetei várja a nézőket. Az országos tévépremierben megjelenő, tízrészes sorozat helyszíne egy angol kisváros, Great Slaughter, főszereplője pedig egy merész apáca (Lorna Watson), aki egy tűzpiros oldalkocsis robogón száguldva ered a helyi bűnesetek nyomába.

A történet valódi időutazást ígér: az 1960-as években játszódik, amikor a helyszínelés tudománya központi jelentőségűvé vált a rendőri munkában. Bonifácia nővér önkéntes bűnüldöző munkája során tett tudományos megfigyelései pedig kulcsfontosságúnak bizonyulnak a rendőrség számára a nyomozások során. Noha az apácának „munkaköri kötelessége” a megbocsátás, páratlan érzékkel göngyölíti fel azokat a titkokat és gaztetteket, amelyeket a bűbájos kisváros lakói igyekeznek elkendőzni mások szeme elől.

A Bonifácia nővér rejtélyes esetei című sorozat szeptember 28-tól, szerdánként 20.50-től látható a Duna TV-n.

Forrás és fotó: MTVA Sajtó és Marketing Iroda

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria