Felvételit hirdet a gyulafehérvári kisszeminárium

Külhoni – 2023. április 3., hétfő | 9:00

A gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum (GMGK) felvételit hirdet fiúknak a 2023/24-es tanévben induló 9. osztályának 24 helyére, akik sikerrel elvégezték a 8. osztályt, magaviseletük egyetlen tanévben sem volt rosszabb 9-nél, és 2023. szeptember 15-ig nem töltik be a 18. életévüket. A felvételi 2023. május 19-én lesz.

A líceum várja mindazok jelentkezését, akik a főegyházmegye központjában, vallásos környezetben óhajtanak eljutni az érettségiig, esetleg kántori, papi hivatást éreznek lelkükben, vagy – egyszerűen – katolikus, hitvallásos iskolában szeretnének továbbtanulni. A tanintézményben a kántori oklevelet is meg lehet szerezni, a kántorképzés opcionális és ingyenes.

Kérik, hogy a felvételizni szándékozók jelentsék ezen szándékukat a GMGK líceum igazgatóságán személyesen, szüleik, plébánosuk vagy iskolai hitoktatójuk révén az adataik nyilvántartásba vételéért.

A felvételivel kapcsolatos részletes tudnivalók, a képességvizsga követelményei, időpontjai és menetrendje, illetve az iskola elérhetőségei megtalálhatók a www.gmgkliceum.ro weboldalán.

Forrás és fotó: Gyulaferhévári Főegyházmegye; GMGK Facebook-oldala és honlapja

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria