Készítsünk közösen születésnapi ajándékot Afrékának!

Nézőpont – 2020. június 16., kedd | 15:35

Afréka, azaz Fodor Réka, akit olvasóink nemcsak ismernek, de akinek szolgálatát korábban anyagi támogatásukkal segítették, ma, június 16-án ünnepli születésnapját. Afréka március végén orvosmisszióba indult Afrikába, ahol a koronavírus-járvány okozta vészhelyzetben küldetése átalakult: az alapítvány, amelynek Csókay András is tagja, most elsősorban humanitárius segítséget nyújt Nigériában.

A járványügyi helyzetre tekintettel Afréka továbbra sem tud hazautazni, így június 16-át, születésnapját is kint ünnepeli Nigériában. Ahogy a Facebook-csatornájára kitett pár sor és videó mutatja, nem is akárhogyan. Megható látni azt az ünneplést, mely a mai napját jellemzi.

Nigériában tanultam, hogy ez is egy dicsőítés. Igen, hálásnak kell lennem Istennek, hogy még egy évet hozzáadott az életemhez. Szüleimnek, családomnak és barátaimnak, akik velem tartanak a földi zarándokúton. A klarissza nővérek kitettek magukért mind szeretetben, mind JÓKEDVBEN, hogy a családomtól, hazámtól távol jól érezzem magam a szülinapomon.

Köszönöm Istenem, hogy még egy évvel korosabb lehetek.

videó

A szerkesztőség munkatársai és Olvasóink nevében sok kegyelmet kívánunk születésnapja alkalmából, és azt, hogy az Úristen hallgassa meg imádságát, és gazdagon árassza ki életére és szolgálatára áldását.

Születésnapon ajándékot is szoktak adni, ezért arra hívjuk Olvasóinkat – akik korábban is segítették már munkáját, hogy egy fohásszal, és ha lehetőségünk van rá, anyagi támogatásunkkal lepjük meg őt, és könnyítsük meg Fodor Réka munkáját, szolgálatát.

Segítsünk együtt! Arra kérjük olvasóinkat, csatlakozzunk együtt az adakozókhoz! Az alapítvány neve és számlaszáma: Afréka Nemzetközi Humanitárius Alapítvány 10101346–27099400–01004002; IBAN: HU66; SWIFT-kód: BUDAHUHB. 

Fotó: Fodor Réka Facebook-oldala

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria