Krisztus az Alfa és az Omega – már 34 ország csatlakozott a világméretű szentségimádáshoz!

Hazai – 2018. november 22., csütörtök | 20:57

2018. november 24-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén ismét világméretű szentségimádásra hívnak mindenkit.

Megmozdul Magyarország és egyre többen a világ nemzetei közül. Már harmincnégy országból jelentkeztek a november 24-i szentségimádásra, ami Krisztus Király főünnepének előestéjén lesz. A szervezők célja, hogy együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelenlévő Krisztust.

Ahogy a felhívás hirdeti:

„Jézus Krisztus a kezdet és a vég, az Alfa és az Omega, a világmindenség Királya. Őt fogjuk dicsőíteni az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson 2020-ban Budapesten. Erre az ünnepre készülve 2018. november 24-én, Krisztus Király előestéjén ismét világméretű szentségimádásra hívunk mindenkit. (…) Segíts a szentségimádás létrejöttében a plébániádon, közösségedben, és jelentkezz a corpusdomini.iec2020.hu oldalon, vagy csatlakozz ugyanitt egy helyszínhez.”

Ne felejtsük el értesíteni külföldön élő barátainkat, ismerőseinket! Mindezidáig csatlakoztak már Kazahsztánból, Kanadából, Belgiumból, Törökországból, Tunéziából és Ausztráliából is. Fábry Kornél, a NEK Általános Titkárságának vezetője videós üzenetben biztat mindenkit a közös szentségimádásban való részvételre és a jelentkezésre: „Ha Jézus a Te Királyod is, akkor tarts velünk!”

Forrás és fotó: NEK

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria