Lőrincz György borásszal folytatódott a „Hitem”, a Magyar Kurír – Új Ember podcastsorozata

Nézőpont – 2024. január 25., csütörtök | 15:25

Hálás vagyok, hogy a gondviselő Isten utat mutatott – vallja Lőrincz György borász, aki a Magyar Kurír és az Új Ember év elején indult Hitem című podcastsorozatának második vendége volt.

A beszélgetések vendégei istenhitükről, az emberi értékek melletti kiállásukról, a hivatásuk betöltésébe vetett hitükről vallanak a szerkesztő, Fodor Endre újságíró kérdéseire válaszolva.

A St. Andrea Szőlőbirtok vezetője, társalapítója és társtulajdonosa számos alkalommal beszélt már a sajtóban munkájáról, sikereiről. Ezúttal érzéseiről, megpróbáltatásaiból eredő lelki megerősödéséről, a házastársi szeretet folyamatos megújításáról, gyermekei nevelésének felelősségéről, a családi, illetve szakmai összefogás, összetartozás fontosságáról, mindezekbe vetett hitéről mesél.

Amikor az ember ráérez arra, hogy mennyire szeretve van, akkor mindent meg akar tudni arról, hogyan állhat helyt, hogyan lehet jó ember, miként tud megfelelni a Gondviselő elvárásainak – hangsúlyozza a beszélgetés során Lőrincz György.

A Magyar Kurír és az Új Ember podcastsorozatának második része a Spotifyon keresztül, IDE KATTINTVA hallgatható meg.

A felvétel a Katolikus Rádióban készült; ezúttal is nagyon köszönjük a támogatásukat. A sorozat szerkesztője Fodor Endre újságíró, egyetemi oktató.

Hálás szívvel megköszönjük, ha Olvasóink feliratkoznak a podcastcsatornára, és a beszélgetést megosztják másokkal is!

A Hitem című podcastsorozat első beszélgetése Berta Tibor dandártábornok, tábori püspökkel ITT hallgatható vissza.

Fotó: Merényi Zita

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria