Már lehet regisztrálni Brenner János boldoggáavatási szertartására – Megújult a honlap

Hazai – 2018. február 1., csütörtök | 14:29

Brenner János május 1-jei szombathelyi boldoggá avatására készülve megújult a vértanú pap tiszteletére indított honlap, melyen megtalálhatók a boldoggá avatással kapcsolatos fontos információk is.

A Szombathelyi Egyházmegye és a Magyar Katolikus Egyház számára nagy öröm Brenner János boldoggá avatása. Az ünnepi eseményre május 1-jén kerül sor Szombathelyen, a Sarlós Boldogasszony-székesegyház előtti téren. Az egyházmegye a szervezési munkát már elkezdte, ennek keretében megújult és folyamatosan frissül a Brenner János tiszteletére indított honlap, a www.brennerjanos.hu.

Az oldalt kifejezetten az ünnepi nappal kapcsolatos fontos információk közlésére alakították át. Így nemcsak Brenner János életéről olvashatók itt írások, hanem például az ünnepség tervezett programjai is megtalálhatók, információk a parkolásról, később az útlezárásokról is.

A szombathelyi székesegyház előtti tér korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációt kérnek a papoktól, zarándokoktól és a sajtó munkatársaitól, akik szeretnének az eseményen részt venni. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni. Szeretnék, ha a hívek elsősorban a plébániákon keresztül érkeznének. Így külön regisztrációra nem lesz szükségük, csak a plébánosok részéről pontos létszám megadására. 

A regisztráció határideje: 2018. április 5.

Brenner János atya életéről, tiszteletéről, a boldoggá avatáshoz kapcsolódó hírekről, előkészületekről folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket a www. brennerjanos.hu/hirek, a www.facebook.com/brennerjanos oldalakon, illetve az egyházmegye hivatalos honlapján.

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír

Kapcsolódó fotógaléria